Tiktoker ισχυρίζεται πως είδε και κατέγραψε τον Bigfoot - «Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία»

Δόθηκε επιτέλους απάντηση στο μυστήριο γύρω από τον Bigfoot;

Tiktoker ισχυρίζεται πως είδε και κατέγραψε τον Bigfoot - «Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία»
LadBible
2'

Ένας TikToker μοιράστηκε πλάνα ισχυριζόμενος πως είδε τον Bigfoot, χαρακτηρίζοντας τη συνάντηση ως την «πιο τρομακτική στιγμή» της ζωής του.

Ο Bigfoot - γνωστός και ως Sasquatch - είναι ένα μεγάλο, τριχωτό ανθρωπόμορφο πλάσμα που φημολογείται πως παραμονεύει στα δάση και τα εθνικά πάρκα της Βόρειας Αμερικής τον τελευταίο αιώνα.

Εκτός από ελάχιστους που ισχυρίζονται πως τον έχουν δει τις τελευταίες δεκαετίες, δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις πως αυτό το πλάσμα υπάρχει ή αν τελικά πρόκειται για μύθος.

Οι μαρτυρίες όσων ισχυρίζονται πως τον έχουν δει συχνά τον περιγράφουν ως ένα ψηλό, μυώδες ον καλυμμένο με κόκκινο ή καστανό τρίχωμα και με ύψος περίπου 6-9 μέτρα.

Could this really be Bigfoot? (Tiktok/@e_man580)

Ωστόσο, αυτό δεν απαντά σε ερωτήματα όπως «είναι ο Bigfoot μόνο ένα ον ή ένα ολόκληρο είδος;» ή «πώς και δεν έχουμε βρει ποτέ οστά του;». Ερωτήματα που συχνά ταλανίζουν όσους έχουν ασχοληθεί με το εν λόγω ζήτημα.

Ωστόσο, ένας χρήστης του TikTok (@e_man580) ισχυρίζεται πως έχει απτές και ατράνταχτες αποδείξεις για την ύπαρξη του Bigfoot, περιγράφοντας την συνάντηση με αυτό το ον ως την «πιο τρομακτική» της ζωής του.

Στο κλιπ των εννέα δευτερολέπτων που ανήρτησε, το οποίο τραβήξε στο Parallel Forest στο Lawton της Οκλαχόμα, φαίνεται μια μορφή να χαλαρώνει κάτω από ένα δέντρο, ενώ κρατάει ένα κλαδί στο χέρι του. Το βίντεο έχει από τότε συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Το βίντεο τελειώνει με το πλάσμα να κοιτάζει προς την κάμερα, κάτι που σαφώς τρόμαξε αυτόν που το τραβούσε, καθώς τερμάτισε γρήγορα το βίντεο και φάνηκε να τρέχει μακριά.

*Με πληροφορίες από το Ladbible

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή