Έλον Μασκ: Θα δώσει το παρών σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ - «Θα είμαι εκεί για να στηρίξω!»

Ο Έλον Μασκ θα παρευρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, λιγότερο απο 3 μήνες πριν από την πρώτη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Έλον Μασκ: Θα δώσει το παρών σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ - «Θα είμαι εκεί για να στηρίξω!»
Evan Vucci | AP
1'

Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να παρευρεθεί στη συγκέντρωση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσε αργά την Πέμπτη ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων Σύμβουλος της Tesla.

«Θα είμαι εκεί για να στηρίξω!» Ο Μασκ έγραψε σε ένα retweet για την προώθηση της συγκέντρωσης του Τραμπ. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία μοιράστηκε τη διαβόητη φωτογραφία του να σηκώνει τη γροθιά του στον αέρα με το πρόσωπό του λερωμένο με αίμα αμέσως μετά από μια απόπειρα δολοφονίας στην πρώτη του συγκέντρωση στο Μπάτλερ στις 13 Ιουλίου.

«Επιστρέφω στο Μπάτλερ!» έγραψε στην εικόνα με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ο Μασκ στήριξε επίσημα τον Τραμπ περίπου μισή ώρα μετά την απόπειρα κατά της ζωής του 45ου προέδρου τον Ιούλιο, κατά την οποία μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το αυτί του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή