Πανικός σε πτήση: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και του όρμησαν οι επιβάτες

Στο βίντεο φαίνονται αρκετοί επιβάτες και μια αεροσυνοδός να βάζουν τις φωνές σε εκείνον, προκειμένου να μην ακουμπάει τη γυναίκα του στην καμπίνα της πρώτης θέσης της πτήσης AA310 από το Μαϊάμι στο Σάρλοτ
2'

Από τον κακοποιητή σύζυγό της γλίτωσαν επιβάτες μια γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί ήταν οι επιβάτες της πτήσης της American Airlines με προορισμό τη Βόρεια Καρολίνα που μπήκαν στη μέση για να βοηθήσουν μια γυναίκα που καθόταν στην πρώτη θέση να απομακρυνθεί από τον φερόμενο ως βίαιο άνδρα συνταξιδιώτη της.

Στο βίντεο φαίνονται αρκετοί επιβάτες και μια αεροσυνοδός να βάζουν τις φωνές σε εκείνον, προκειμένου να μην ακουμπάει τη γυναίκα του στην καμπίνα της πρώτης θέσης της πτήσης AA310 από το Μαϊάμι στο Σάρλοτ. Τρεις άνδρες έσκυψαν πάνω από το κάθισμα για να αντιμετωπίσουν τον άνδρα, ενώ αεροσυνοδοί στέκονταν στον διάδρομο, δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος της «Epoch Times» Arjun Singh.

Η στιγμή που επιβάτες της πτήσης τα βάζουν με τον βίαιο σύζυγο

«Μην την αγγίζεις»

«Μην την αγγίζεις, γα...το», φώναξε δυνατά ένας άνδρας προτού ο σύζυγος δώσει μια ακατάληπτη δικαιολογία. «Δεν με νοιάζει! Μην την αγγίζεις», του ξαναφώναξε.

Ένας δεύτερος άνδρας φώναξε: «Πάρε τα γα...α χέρια σου από πάνω της. Αν την αγγίξεις ξανά, θα σε συλλάβουν».

Ο πρώτος άνδρας ρώτησε τη γυναίκα αν είναι καλά, πριν οι επιβάτες της πουν να μετακινηθεί σε άλλη άδεια θέση μακριά από τον σύντροφό της. Καθώς εκείνη μετακινείται κατά μήκος του διαδρόμου, ο σύζυγος φώναξε ότι δέχθηκε επίθεση από τη γυναίκα και ισχυρίζεται ότι τον χαστούκισε, σύμφωνα με τα πλάνα. «Όχι, δεν σου επιτέθηκα», φώναξε εκείνη ως απάντηση. «Έβαλα το χέρι μου στο στόμα σου για να σε κάνω να το βουλώσεις», του είπε.

Η πτήση προσγειώθηκε 26 λεπτά νωρίτερα, αλλά οι αστυνομικοί περίμεναν στο αεροδρόμιο και μπήκαν στην καμπίνα πριν οι επιβάτες αποβιβαστούν. Οι αστυνομικοί συνόδευσαν το ζευγάρι έξω από το αεροπλάνο και στη συνέχεια συνέλεξαν μαρτυρίες από συνεπιβάτες, σύμφωνα με την American Airlines και ένα δεύτερο βίντεο.

«Δύο πελάτες που ταξίδευαν μαζί ενεπλάκησαν σε διαπληκτισμό επί της πτήσης 310 της American Airlines, με δρομολόγιο από Μαϊάμι (MIA) προς Σάρλοτ (CLT) στις 2 Οκτωβρίου. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές ανταποκρίθηκαν και συνόδευσαν τους πελάτες από το αεροδρόμιο CLT», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. «Δεν ανεχόμαστε τη βία και ευχαριστούμε τα μέλη του πληρώματός μας για τον επαγγελματισμό τους στη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης».

Δεν είναι σαφές αν ο άνδρας συνελήφθη.