ΗΠΑ: Γνωστός TikTokερ με το όνομα «Mr. Prada» κατηγορείται για τη δολοφονία θεραπευτή

«Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι ο Τόμας ήταν πελάτης του Άμπραχαμ», ανέφερε το δελτίο της Αστυνομίας

ΗΠΑ: Γνωστός TikTokερ με το όνομα «Mr. Prada» κατηγορείται για τη δολοφονία θεραπευτή
AP
3'

Ένας πολύ γνωστός TikTokερ, με το όνομα Mr. Prada, κατηγορείται για τον θάνατο με ξυλοδαρμό ενός θεραπευτή από τη Λουιζιάνα, το πτώμα του οποίου ανακαλύφθηκε το Σαββατοκύριακο μέσα σε έναν τυλιγμένο μουσαμά κοντά σε έναν κρατικό αυτοκινητόδρομο, ανακοίνωσαν οι αρχές την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το Associated Press, το πτώμα του 69χρονου Νίκολας Άμπραχαμ, από το Μπατόν Ρουζ των ΗΠΑ, βρέθηκε την Κυριακή στην αγροτική κοινότητα Tangipahoa Parish, η οποία βρίσκεται ανατολικά του Μπατόν Ρουζ και βόρεια της Νέας Ορλεάνης.

Την Τρίτη, η αστυνομία στην κομητεία Ντάλας του Τέξας συνέλαβε τον 20χρονο Τέριον Τόμας, ο οποίος είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως Mr. Prada, αφού η αστυνομία του Μπατόν Ρουζ δήλωσε ότι τους ξέφυγε με το αυτοκίνητο του Άμπραχαμ.

Η σχέση του Τόμας με το θύμα και το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι σαφή, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της περιφέρειας του Ανατολικού Μπατόν Ρουζ σε δελτίο τύπου. Ο Τόμας κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού και περίμενε την έκδοσή του από το Τέξας στη Λουιζιάνα, ανέφερε το δελτίο ειδήσεων.

«Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι ο Τόμας ήταν πελάτης του Άμπραχαμ», ανέφερε το δελτίο.

Ο Άμπραχαμ εθεάθη σε βίντεο ασφαλείας να μπαίνει στο διαμέρισμα του Τόμας το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης από το γραφείο του σερίφη της περιφέρειας του Ανατολικού Μπατόν Ρουζ. Φορούσε τα ίδια ρούχα που φορούσε όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα του, αναφέρει το ένταλμα.

Μάρτυρες είπαν στους ερευνητές ότι ο Τόμας εθεάθη ώρες αργότερα να παλεύει να σύρει κάτι τυλιγμένο σε μπλε μουσαμά από τις σκάλες της πολυκατοικίας πριν τοποθετήσει τον μουσαμά στο αυτοκίνητο του Άμπραχαμ, σύμφωνα με το έντυπο.

Οι ερευνητές πήραν αργότερα ένταλμα έρευνας για το διαμέρισμα του Τόμας, όπου βρήκαν σημάδια πάλης, συμπεριλαμβανομένου αίματος «σε όλο το διαμέρισμα» και ενδείξεις ότι ο Τόμας είχε προσπαθήσει να καθαρίσει πριν φύγει, αναφέρει η ένορκη βεβαίωση.

«Ήταν μια πολύ φυσική και πολύ βίαιη επίθεση», δήλωσε ο σερίφης της Tangipahoa Parish, Τζέραλντ Στίκερ, στο WAFB. «Τον χτύπησε στο κεφάλι, στους ώμους και στο λαιμό».

Δύο από τους πολλαπλούς λογαριασμούς του Τόμας στο TikTok έχουν ο καθένας περισσότερους από 4 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ένα βιογραφικό του Άμπραχαμ στην ιστοσελίδα του αναφέρει ότι είχε 30 χρόνια εμπειρίας στη θεραπεία της κατάχρησης ουσιών, της κατάθλιψης και του άγχους. Αναφέρει επίσης ότι πέρασε 11 χρόνια ως Ρωμαιοκαθολικός ιερέας.

«Ο Dr. Άμπραχαμ ήταν ένας πολύ ευγενικός, πολύ τρυφερός, πολύ ευγενικός άνθρωπος», δήλωσε ο Τζάρετ Αμπέο, δικηγόρος του Μπατόν Ρουζ, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν τον Άμπραχαμ σε νομικές υποθέσεις και παράλληλα τον θεωρούσε φίλο του. «Σε κανέναν δεν αξίζει να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο, αλλά δεν θα περίμενα ποτέ ότι κάποιος με τη δική του ιδιοσυγκρασία θα δολοφονούνταν βίαια».

Δείτε TikTok του Mr. Prada που προέβλεπε κατά κάποιον τρόπο το μέλλον του:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή