Το Ιράν απειλεί ότι θα πλήξει ισραηλινές εγκαταστάσεις ενέργειας και φυσικού αερίου

Νέα απειλή από το καθεστώς της Τεχεράνης 

Το Ιράν απειλεί ότι θα πλήξει ισραηλινές εγκαταστάσεις ενέργειας και φυσικού αερίου
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
1'

Το Ιράν θα στοχεύσει ισραηλινές εγκαταστάσεις ενέργειας και φυσικού αερίου εάν το Ισραήλ του επιτεθεί, ανέφερε το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων SNN επικαλούμενο τον αναπληρωτή διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης Αλί Φανταβί.

"Εάν οι κατακτητές κάνουν ένα τέτοιο λάθος, θα στοχεύσουμε όλες τις πηγές ενέργειας, τις εγκαταστάσεις και όλα τα διυλιστήρια και τα πεδία φυσικού αερίου", δήλωσε ο Fadavi.

Νωρίτερα, ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ πραγματοποίησε ένα σπάνιο κήρυγμα σήμερα το πρωί (4/10) –στο κέντρο της Τεχεράνης, το πρώτο μετά την ιρανική επίθεση με πυραύλους στο Ισραήλ και το κύμα ισραηλινών επιδρομών που ακολούθησε στα οχυρά της Χεζμπολάχ.

«Οι πολιτικές που υιοθέτησε ο εχθρός μας είναι να φυτέψει τους σπόρους του διχασμού και της εξέγερσης, να βάλουν σφήνα ανάμεσα σε όλους τους μουσουλμάνους. Είναι οι ίδιοι εχθροί για τους Παλαιστίνιους, τους Λιβανέζους, τους Αιγύπτιους και τους Ιρακινούς. Είναι ο εχθρός του λαού της Υεμένης και της Συρίας», είπε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν στο μεγάλο πλήθος. «Ο εχθρός μας είναι ένας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή