Ισραήλ: «Έμαθα ότι πέθανε από την τηλεόραση», λέει στο Newsbomb.gr συγγενής της 30χρονης

Ο Ιωανάθαν Ιατρού, συγγενής της  Σάχαρ Γκόλντμαν μίλησε στο Νewsbomb.gr για την 30χρονη που σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ 

Ισραήλ: «Έμαθα ότι πέθανε από την τηλεόραση», λέει στο Newsbomb.gr συγγενής της 30χρονης
1'

Ο Ιωανάθαν Ιατρού, συγγενής της 30χρονης Σάχαρ Γκόλντμαν, μίλησε στο Newsbomb.gr για τον θάνατό της κατά την τρομοκρατική επίθεση στην πόλη Γιάφα, έξω από το Τελ Αβίβ. Η Σάχαρ, η οποία είχε συγγενείς στην Ελλάδα λόγω του γάμου της ξαδέλφης της με Έλληνα, βρέθηκε τυχαία στο σημείο της επίθεσης καθώς επέστρεφε από τη δουλειά της, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πολιτών.

Ο Ιωανάθαν Ιατρού που επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα περιέγραψε το σοκ που βίωσε όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση: «Έχουμε όλοι σοκαριστεί. Καθόμουν στην Αθήνα και παρακολουθούσα τα γεγονότα με την επίθεση του Ιράν. Και ξαφνικά βλέπω τη φωτογραφία της. Έμαθα ότι σκοτώθηκε από την τηλεόραση».

Σχετικά με το πώς διαχειρίζονται την αβεβαιότητα, ανέφερε: «Ο κάθε άνθρωπος το βιώνει διαφορετικά. Κάποιοι το παίρνουν πιο δύσκολα, με φόβο και άγχος. Εγώ το αντιμετωπίζω πιο ήρεμα, αλλά υπάρχει αβεβαιότητα για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο, να πέσει το ρεύμα ή κάτι άλλο. Όλα αυτά δημιουργούν σκέψεις και ερωτήματα.»

Τέλος, τόνισε την ανησυχία που παραμένει παρά τα καταφύγια και τις προειδοποιήσεις, ενώ ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στο Ισραήλ, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή