Η δραστική λύση ενός πατέρα για να αποφύγει τροχαίο ο γιος του - Του έκαψε τη μηχανή

Οι απεγνωσμένες προσπάθειές του να μεταπείσει τον γιο του δεν έφεραν αποτέλεσμα κι έτσι πήρε την απόφαση να δώσει μόνος του τη λύση
1'

Σε μία δραστική λύση κατέφυγε ένας πατέρας στη Μαλαισία, στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον γιο του και να αποφύγει τα χειρότερα, σε περίπτωση ατυχήματος.

Ο πατέρας, ο οποίος αγόρασε μία μηχανή στον γιο του για να πηγαινοέρχεται στο σχολείο, ανακάλυψε ότι ο νεαρός, είχε αποκτήσει μία πολύ κακή συνήθεια...να οδηγεί επικίνδυνα, συμμετέχοντας σε παράνομους αγώνες.

Η συμπεριφορά του παιδιού του, ο οποίος άρχισε επίσης να ξενυχτάει, προκάλεσε ανησυχία στον πατέρα , ο οποίος προσπάθησε επανειλημμένα να αποτρέψει τον γιο του από το να εμπλακεί σε τέτοιες επικίνδυνες δραστηριότητες. Αλλά οι συμβουλές του έπεσαν στο κενό, αφήνοντάς τον να αισθάνεται όλο και πιο αβοήθητος και απελπισμένος.

Ως εκ τούτου, αντιμέτωπος με την πιθανότητα τραυματισμού του γιου του ή χειρότερα, ο πατέρας πήρε τη δραστική απόφαση να καταστρέψει τη μοτοσικλέτα.

Ο πατέρας δήλωσε ότι η μοτοσικλέτα είχε γίνει η κύρια πηγή σύγκρουσης μεταξύ αυτού και του γιου του, οπότε ένιωθε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να την καταστρέψει. Υπερασπίστηκε την πράξη του ως απελπισμένο μέτρο για την προστασία του γιου του.

Η πράξη του πατέρα, ωστόσο δίχασε το διαδίκτυο, άλλοι την υποστήριξαν κι άλλη την έριξαν στην «πυρά».