Προσοχή σκληρό βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβολεί και εκτελεί εν ψυχρώ δικαστή

Πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τον σερίφη να πυροβολεί εν ψυχρώ τον δικαστική, μετά από λογομαχία

Προσοχή σκληρό βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβολεί και εκτελεί εν ψυχρώ δικαστή
3'

Η απίστευτη υπόθεση έχει σοκάρει τις ΗΠΑ, όπου εμπλέκονται δύο εκπρόσωποι του Νόμου.

Ο σερίφης Στάινς, άγνωστο γιατί πυροβόλησε και σκότωσε τον δικαστή Κέβιν Μάλινς μέσα στο γραφείο του στο δικαστικό μέγαρο.

Πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τον σερίφη να πυροβολεί εν ψυχρώ τον δικαστική, μετά από λογομαχία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, λίγες ώρες νωρίτερα οι δύο άνδρες έτρωγαν μαζί.

Ένα βίντεο παρακολούθησης από τις αίθουσες του δικαστή - το οποίο δεν έχει ήχο - φαίνεται να δείχνει τον Μάλινς να σκύβει πίσω από το γραφείο του, καθώς ο Στάινς τον πυροβολεί πολλές φορές.

Καθώς ο σερίφης ετοιμάζεται να βγει από το δωμάτιο, φαίνεται να βλέπει τον δικαστή να κινείται ξανά κάτω από το γραφείο του και ρίχνει αρκετούς ακόμη πυροβολισμούς.

Το βίντεο έπαιξε στο δικαστήριο μόνο για 20 δευτερόλεπτα.

Ο Στάινς και ο Μάλινς είχαν φάει μεσημεριανό γεύμα με μια ομάδα σε ένα εστιατόριο πριν από τους πυροβολισμούς και κανένας μάρτυρας δεν παρατήρησε θυμό στη συνομιλία τους, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή του Κεντάκι, Κλέιτον Στάμπερ, τον μοναδικό μάρτυρα που κατέθεσε στην ακροαματική διαδικασία. Αλλά ο Στάμπερ είπε ότι μάρτυρες στο γεύμα είπαν στην αστυνομία για μια αξιοσημείωτη ανταλλαγή.

«Μου είπαν ότι ο δικαστής έκανε μια δήλωση στον Μίκυ σχετικά με: "Πρέπει να συναντηθούμε ιδιωτικά στους θαλάμους μου;"», δήλωσε ο Στάμπερ.

Η εισαγγελία δεν παρουσίασε κίνητρο για τους πυροβολισμούς, αλλά ο ντετέκτιβ επιβεβαίωσε ότι ο Στάινς εθεάθη σε ένα τμήμα του βίντεο παρακολούθησης που δεν παίχτηκε στο δικαστήριο να καλεί την κόρη του στο δικό του τηλέφωνο και στη συνέχεια να ζητά να δει το τηλέφωνο του Μάλινς, με τον δικαστή να του το δείχνει.

Το πλήρες βίντεο δείχνει ότι ο Στάινς σηκώθηκε και άρχισε να πυροβολεί μόνο δευτερόλεπτα αφού κοίταξε το τηλέφωνο του δικαστή, κατέθεσε ο ντετέκτιβ.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο Σον «Μίκι» Στάινς 43 ετών, ο οποίος παραιτήθηκε επίσημα τη Δευτέρα από σερίφης της κομητείας Letcher, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με στολή φυλακής και χειροπέδες, καθώς οι εισαγγελείς παρουσίασαν τα στοιχεία τους για τη δολοφονία του περιφερειακού δικαστή Κέβιν Μάλινς.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν αρνήθηκαν ότι ο Στάινς πυροβόλησε τον 54χρονο Μάλινς τον περασμένο μήνα, αλλά υποστήριξαν ότι ο Στάινς αντιμετώπιζε μια «ακραία συναισθηματική διαταραχή» τη στιγμή των πυροβολισμών.

Ο Στάινς δήλωσε αθώος για φόνο πρώτου βαθμού την περασμένη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή