Απίθανο περιστατικό: Η νύφη το έσκασε κανονικά αλλά ο γάμος... συνεχίστηκε

Το viral βίντεο κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον γαμπρό στον λογαριασμό του στο TikTok και έγινε δημοφιλές θέμα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Απίθανο περιστατικό: Η νύφη το έσκασε κανονικά αλλά ο γάμος... συνεχίστηκε
1'

Το βίντεο «γάμος χωρίς νύφη», τράβηξε την προσοχή χρηστών στο TikTok, έχοντας συγκεντρώσει 3,8 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε γάμο στη Μαλαισία όταν η νύφη τελευταία στιγμή, δεν εμφανίστηκε. Η πεθερά ανακοίνωσε πως η τελετή ακυρώνεται μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ωστόσο ο γαμπρός είχε άλλη άποψη.

Gelinsiz düğün! Son anda evlenmekten vazgeçti, damadın annesi nedenini ağlayarak açıkladı - 1. Resim

«Αν και τα αρχικά σχέδια δεν πήγαν όπως αναμενόταν, θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που μας επέτρεψε να είμαστε εδώ. «Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο να συγκεντρωθείτε εδώ και μην αφήσετε τη θλίψη μας να σας εμποδίσει να διασκεδάσετε σήμερα», είπε διατηρώντας τη ψυχραιμία του και η τελετή συνεχίστηκε κανονικά.

Gelinsiz düğün! Son anda evlenmekten vazgeçti, damadın annesi nedenini ağlayarak açıkladı - 2. Resim

Το viral βίντεο κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον γαμπρό στον λογαριασμό TikTok «@demflacco» και έγινε δημοφιλές θέμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρά τη στενοχώρια του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή