Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» για την προεκλογική του ομιλία

Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Έλον Μασκ σε εκδήλωση της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ από τότε, που ίδιος εξέφρασε τη δημόσια υποστήριξη του στη δεύτερη προεδρική υποψηφιότητα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» για την προεκλογική του ομιλία
The Associated Press
1'

Ο Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεμπουμπλικανών θα επιστρέψει για την προεκλογική ομιλία του στην Πενσιλβάνια, στον... τόπο του εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θα βρεθεί στο σημείο όπου κινδύνευσε να δολοφονηθεί και αποτελεί μία κρίσιμη πολιτεία για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών, ενώ η προεκλογική ομιλία του Τραμπ πραγματοποιείται ένα μήνα πριν από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Παρών στην προεκληγική εκδήλωση του Τραμπ θα είναι ο Έλον Μάσκ, που υποστηρίζει τον Τραμπ και είναι εκτελεστικός διευθυντής της Tesla, αλλά και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Χ. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Μασκ σε εκδήλωση της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, από τότε, που ίδιος εξέφρασε τη δημόσια υποστήριξη του στη δεύτερη προεδρική υποψηφιότητα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή