Τζον Κατσιματίδης: Παντρεύτηκε ο γιος του δισεκατομμυριούχου - Εντυπωσιακές εικόνες από τον γάμο

Το μυστήριο έγινε στα ελληνικά και στα αγγλικά από τον πατέρα Άλεξ Καρλούτσο
1'

Ο γιος του Τζον Κατσιματίδη και η αγαπημένη του, Μέγκαν, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Αρχιεπισκοπικό Kαθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στην 74η οδό της Νέας Υόρκης.

Πιο συγκεκριμένα, το μυστήριο έγινε στα ελληνικά και στα αγγλικά από τον πατέρα Άλεξ Καρλούτσο, νονό του γαμπρού και στενό φίλο της οικογένειας, ενώ δίπλα τους στεκόταν η μητέρα της νύφης, Ελίζαμπεθ Μοτζίλο.

Το ζευγάρι κατέφθασε στον ναό με τις παράνυμφες, τους παραγαμπρούς και την αδερφή του γαμπρού, Άντρια να τους περιμένουν μπροστά στο ιερό.

Στον ίδιο ναό είχε παντρευτεί πριν από 36 χρόνια ο Τζον Κασιματίδης τη σύζυγό του, Μάργκο. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, καθώς πριν λίγες ημέρες η οικογένεια επέλεξε να κάνει μια ανοιχτή δεξίωση για το γεγονός. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι επιχειρηματίες Μάικλ Ψαρρός και Γιάννης Παγιάβλας, καθώς και ο γιατρός Πήτερ Μίχαλος.

Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Pierre στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν, δίπλα στο Central Park για τη δεξίωση. Ανθισμένα δέντρα που έβγαιναν μέσα από τα τραπέζια και κηροπήγια συμπλήρωναν το εντυπωσιακό σκηνικό που είχε στηθεί με χιλιάδες λευκά λουλούδια.

Αργά το βράδυ, ακολούθησε και ελληνική μουσική, με τους νεόνυμφους να χορεύουν συρτάκι, ενώ στη συνέχεια, έπαιξε το «Ικαριώτικο» του Γιάννη Πάριου με τους καλεσμένους να σηκώνονται για χορό.