Άγριο έγκλημα στην Αγγλία: Τον έκαψε και τον έθαψε

Αρχείου
1'

Το πτώμα ενός βετεράνου του στρατού κάηκε πριν συρθεί σε έναν ρηχό τάφο, σύμφωνα με δικαστήριο στην Αγγλία.

Ο 20χρονος Jack Crawley, από το Carlisle της Cumbria, είχε παραδεχτεί δολοφόνησε τον Paul Taylor, αλλά τώρα εξετάζεται στο δικαστήριο της πόλης έχοντας αρνηθεί τη διάπραξη της δολοφονίας.

Ο 56χρονος κύριος Taylor, από το Annan στο Dumfries and Galloway, εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2023 και η σορός του βρέθηκε στο δάσος Finlandrigg, δυτικά του Carlisle, τον Μάιο.

Σύμφωνα με το BBC, η ιατροδικαστής Linda Ainscough δήλωσε στους ενόρκους ότι ο κύριος Taylor είχε υποστεί «τουλάχιστον 10 τραύματα στο κρανίο του» και ότι κατά τη γνώμη της τα οστά στο χέρι του είχαν διαχωριστεί πριν καεί.

Κατά την τέταρτη ημέρα της δίκης του Crawley τη Δευτέρα, οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ένα σημείο που ήταν καμένο αλλά και κάποια απανθρακωμένα οστά του κυρίου Taylor, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε μια ρηχή κοιλότητα κάτω από κλαδιά.

Οι ένορκοι διάβασαν επίσης τις απαντήσεις που έδωσε σε αστυνομικές συνεντεύξεις ο 20χρονος Marcus Goodfellow, από το Carlisle, ο οποίος αρνείται ότι βοήθησε τον Crawley να ξεφορτωθεί το αυτοκίνητο του κυρίου Taylor.

Είπε ότι «δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Paul Taylor» και ότι δεν είχε «καμία σχέση» με την εξαφάνισή του.

Η δίκη συνεχίζεται.

Σχετικές ειδήσεις