Bόρεια Ιρλανδία: Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονης στο Μπέλφαστ - Η 4η δολοφονία σε έξι εβδομάδες

Μία 22χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Μπέλφαστ καθώς οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για δολοφονία. Eίναι η τέταρτη σε διάστημα έξι εβδομάδων
1'

Η Mary Ward, η τέταρτη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία μέσα σε έξι εβδομάδες, εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Αστυνομική Υπηρεσία της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI) είπε ότι το σώμα της βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Melrose Street της πόλης την Τρίτη την περασμένη εβδομάδα. Η αστυνομία πιστεύει ότι η νεαρή κοπέλα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή έξι ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και θέλει να μιλήσει με οποιονδήποτε ήταν σε επαφή μαζί της εκείνη την ημερομηνία ή γύρω από αυτήν.

Η επικεφαλής της επιθεώρησης Lindsay Fisher είπε ότι η κα Ward είναι «η τέταρτη γυναίκα που δολοφονείται στη Βόρεια Ιρλανδία μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες». «Αυτό είναι απολύτως αποτρόπαιο», πρόσθεσε ο ανώτερος αξιωματικός. «Τέσσερις οικογένειες καταστράφηκαν για πάντα από ανούσια βία».

Ο ντετέκτιβ Επιθεωρητής Φόρμαν, ο οποίος ηγείται της μεγάλης ομάδας έρευνας στην υπόθεση, είπε: «Οι σκέψεις μας αυτή τη στιγμή είναι πρώτα και κύρια στους αγαπημένους της, που είναι συντετριμμένοι και αγωνίζονται να συμβιβαστούν με αυτή την τραγική απώλεια. «Ειδικά εκπαιδευμένοι Αξιωματικοί Οικογενειακών Συνδέσμων συνεχίζουν να εργάζονται με την οικογένεια υποστηρίζοντάς τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».