Απίστευτο βίντεο: Έσωσαν μικρό κορίτσι από το να τρέξει σε πολυσύχναστο δρόμο

Την πρόλαβαν στη διάβαση πεζών

Απίστευτο βίντεο: Έσωσαν μικρό κορίτσι από το να τρέξει σε πολυσύχναστο δρόμο
3'

Δύο κουρείς που τα παράτησαν όλα για να σώσουν ένα κοριτσάκι από το να τρέξει στην κίνηση λένε ότι είναι απλώς μπαμπάδες με τυχερό συγχρονισμό.

Το βίντεο παρακολούθησης που αναρτήθηκε στον λογαριασμό Instagram του ιδιοκτήτη του κουρείου Look Sharp, Οσβάλντο Λούγκο, και του υπαλλήλου του, Ραφαέλ Σαντάνα, δείχνει το ζευγάρι να τρέχει έξω από το κατάστημα πίσω από ένα κοριτσάκι που έτρεξε μόνο του στο δρόμο.

Ο Σαντάνα λέει στο TODAY.com ότι έκοβε τα μαλλιά του στο κουρείο του East Hartford των ΗΠΑ, όταν είδε μια μικρή ροζ αντανάκλαση να περνάει από το παράθυρο.

«Είπα, "Ε, να ένα κοριτσάκι μόνο του"», λέει. «Στο μαγαζί, αστειευόμαστε όλη μέρα για να περνούν οι ώρες, οπότε χαίρομαι που (οι συνάδελφοί μου) με πίστεψαν».

Ο Σαντάνα, πατέρας τεσσάρων παιδιών με ένα μωρό στο «δρόμο», λέει ότι είναι πάντα σε επαγρύπνηση, ειδικά σε δημόσιο χώρο. «Πρέπει να έχω τα μάτια μου στραμμένα στα παιδιά μου».

Ο Σαντάνα και ο Λούγκο έτρεξαν έξω από την πόρτα και κυνήγησαν το κορίτσι, το οποίο κατευθυνόταν προς μια πολυσύχναστη διασταύρωση. Όπως δείχνει το βίντεο του Λούγκο στο Instagram, ο ίδιος την πρόλαβε στη διάβαση πεζών.

https://www.instagram.com/reel/C5o___EsrVt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Λούγκο, πατέρας τριών παιδιών, λέει στο TODAY.com ότι ενώ έτρεχε, σκεφτόταν συνέχεια: «Καλύτερα να την προλάβεις εγκαίρως».

«[Ως ιδιοκτήτης του καταστήματος και του κτιρίου], έχω ευθύνη απέναντι σε αυτή τη γωνία του δρόμου», λέει. «Όταν την άρπαξα, φώναζε για τη μαμά της. Κοίταξα γύρω μου και είδα τη μητέρα της σε μια στάση λεωφορείου ... στη γωνία».

Ο Λούγκο συνόδευσε το κοριτσάκι πίσω στη μητέρα της, η οποία, όπως λέει ο Λούγκο, φαινόταν μπερδεμένη και σοκαρισμένη αλλά ευγνώμων. Στη συνέχεια, με τους πελάτες τους να περιμένουν, οι άνδρες επέστρεψαν στο κουρείο.

Ο δήμαρχος του East Hartford, Κόνορ Μάρτιν, απένειμε στους Σαντάνα και Λούγκο διπλώματα ηρώων. Και το τοπικό αστυνομικό τμήμα τους επαίνεσε δημοσίως.

«Ηρωικοί κουρείς στη διάσωση! Σήμερα, θέλουμε να δώσουμε ένα τεράστιο μπράβο στο γρήγορο και γενναίο δίδυμο, τον Οσβάλντο Λούγκο και τον Ραφαέλ Σαντάνα του κομμωτηρίου LookSharp», αναφέρεται σε ανάρτηση του αστυνομικού τμήματος στο Facebook. «Η γρήγορη αντίδρασή τους έσωσε ένα μικρό νήπιο που είχε ξεφύγει από τη μητέρα του και άρχισε να κινείται προς την κίνηση στην Main Street. Χάρη σε αυτούς, μια πιθανή τραγωδία απετράπη και μια οικογένεια παραμένει ολόκληρη. Είμαστε απίστευτα ευγνώμων γι' αυτούς τους καθημερινούς ήρωες ανάμεσά μας!»

Ο Σαντάνα λέει ότι αυτός και ο Λούγκο είναι απλώς μπαμπάδες με τυχερό συγχρονισμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή