Επτά ζωές έμειναν! Πώς ο γάτος Κούσι εξαπατά τον θάνατο - Έπεσε 2 φορές από τον 7ο

Τώρα μετακόμισε και ζει στον πρώτο όροφο ώστε να αποφευχθούν τα απειλητικά για τη ζωή του άλματα

Επτά ζωές έμειναν! Πώς ο γάτος Κούσι εξαπατά τον θάνατο - Έπεσε 2 φορές από τον 7ο
1'

Ο δίχρονος γάτος Κούσι, βάλθηκε να εξαντλήσει και τις 9 ζωές του, αφού για 2η φορά έπεσε από το παράθυρο του 7ου ορόφου, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του ιδιοκτήτη του, σε ένα συγκρότημα κατοικιών στις Βρυξέλλες τον Απρίλιο.

Χρειάστηκε ωστόσο να τοποθετηθεί γύψος στα δύο μπροστινά του πόδια, αφού επέζησε από την πτώση. Το ένα πόδι του έσπασε ενώ το άλλο υπέστη διάστρεμμα. Τη γλίτωσε ωστόσο φθηνά καθώς δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τα τραυματά του.

Ο ιδιοκτήτης του, ο 28χρονος Feim Mehmed, ο οποίος εργάζεται στο μάρκετινγκ στις Βρυξέλλες, είπε ότι είχε βγει για ψώνια όταν ο Κούσι πήδηξε.

Η ανάρρωση του υπερδραστήριου γάτου διήρκησε μόλις 21 ημέρες.

Μετά το περιστατικό ο Κούσι μετακόμισε στην αδερφή του ιδιοκτήτη στον πρώτο όροφο για να αποτρέψει άλλα απειλητικά για τη ζωή άλματα.

Η ιστορία του Κούσι, δεν είναι η μοναδική, πέρσι μία υπέρβαρη γάτα έπεσε από το μπαλκόνι τους 6ου ορόφου στη Μπανγκόκ, αλλά υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα.

Η γάτα «προσγειώθηκε» στο πίσω παρμπρίζ αυτοκινήτου, καταστρέφοντάς το.

Η γάτα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον κτηνίατρο και διαπιστώθηκε ότι είχε αρκετούς μώλωπες, δύο σπασμένα νύχια και μια πρησμένη μύτη από την πρόσκρουση στο τζάμι, αλλά δεν είχε τραύματα που να απειλούν τη ζωή της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή