Diddy: Καταθέτει νέα έφεση για να αποφυλακιστεί - Οι προηγούμενες 2 απορρίφθηκαν

Ο Diddy ήταν πρόθυμος να πληρώσει έως και 50 εκατομμύρια δολάρια ως εγγύηση, προσφέροντας ως εγγύηση την έπαυλή του στο Μαϊάμι, αξίας 48 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και το σπίτι της μητέρας του

Diddy: Καταθέτει νέα έφεση για να αποφυλακιστεί - Οι προηγούμενες 2 απορρίφθηκαν
AP
3'

Η νομική ομάδα του Sean «Diddy» Combs έχει καταθέσει τρίτη έφεση για την προδικαστική αποφυλάκιση στο Εφετείο των Ηνωμένων Πολιτειών για το Δεύτερο Κύκλωμα.

Σύμφωνα με το Page Six, η έφεση αμφισβητεί την απόφαση της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης να αρνηθεί δύο φορές την αποφυλάκιση με εγγύηση του ράπερ που έγινε μεγιστάνας, με βάση τους ισχυρισμούς για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και παραποίηση μαρτύρων.

Η ομάδα του Diddy ζητά την άμεση απελευθέρωσή του με τους κατάλληλους όρους εγγύησης, επικαλούμενη υποτιθέμενα ανεπαρκή στοιχεία για την κράτηση και υποτιθέμενα νομικά λάθη στην απόφαση του δικαστηρίου.

Η σύλληψη

Ο ιδρυτής της Bad Boy Records συνελήφθη τον περασμένο μήνα με την κατηγορία της συνωμοσίας για εκβιασμό, εμπορία σεξ με βία, απάτη ή εξαναγκασμό και μεταφορά με σκοπό την άσκηση πορνείας.

Δήλωσε αθώος και παραμένει υπό κράτηση στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν, εν αναμονή της δίκης του.

Οι εισαγγελείς ανησυχούσαν ότι ο Diddy θα εκφοβίσει τους μάρτυρες και θα παρεμποδίσει την υπόθεση αν αφεθεί ελεύθερος από τη φυλακή- πρότειναν επίσης ότι αποτελεί κίνδυνο φυγής, δεδομένου του πλούτου του και της πρόσβασής του σε ιδιωτικά τζετ.

Ο σταρ της χιπ-χοπ ήταν πρόθυμος να πληρώσει έως και 50 εκατομμύρια δολάρια ως εγγύηση, προσφέροντας ως εγγύηση την έπαυλή του στο Μαϊάμι, αξίας 48 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και το σπίτι της μητέρας του.

Επιπλέον, ο Diddy είπε στον δικαστή ότι ήταν πρόθυμος να φοράει σύστημα εντοπισμού (GPS), υποσχέθηκε να περιορίσει τα ταξίδια του στο Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη και ισχυρίστηκε ότι θα πουλήσει το ιδιωτικό του αεροπλάνο, το οποίο φέρεται να σταθμεύει στο Λος Άντζελες.

Η υπεράσπιση υποστήριξε στην έφεσή της ότι η κυβέρνηση απέτυχε να παράσχει σαφείς και πειστικές αποδείξεις ότι ο Diddy αποτελεί κίνδυνο για την κοινότητα ή ότι έχει εμπλακεί σε «αλλοίωση» μαρτύρων, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς «ασαφείς» και «υποθετικούς».

Οι δικηγόροι του επιμένουν ότι το περιφερειακό δικαστήριο έκανε νομικό σφάλμα, καθώς αποφάσισε «χωρίς να προβεί σε διερεύνηση ή ανάλυση των γεγονότων».

Η νομική ομάδα του Diddy υποστήριξε ότι παρουσίασε «ένα ισχυρό πακέτο εγγύησης με εξαιρετικά περιοριστικούς όρους» που περιελάμβανε κατ' οίκον περιορισμό με παρακολούθηση GPS, καμία πρόσβαση στο διαδίκτυο ή σε τηλέφωνα, εποπτεία 24 ώρες το 24ωρο, καμία γυναίκα επισκέπτης εκτός από την οικογένεια και τις μητέρες των παιδιών του και εβδομαδιαίες εξετάσεις για ναρκωτικά.

Η υπεράσπιση επέμεινε ότι ο μουσικός έχει συμμορφωθεί με τις νομικές διαδικασίες μέχρι στιγμής, επισημαίνοντας ότι παρέδωσε το διαβατήριό του και προσφέρθηκε να εξασφαλίσει την εγγύηση με την κατοικία του αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν στην έφεσή τους ότι ο Diddy «έθεσε προς πώληση το ιδιωτικό του αεροπλάνο».

Οι κατηγορίες

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες ανακάλυψαν περισσότερα από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού, διάφορα ναρκωτικά και τρία όπλα AR-15 όταν έκαναν έφοδο στις επαύλεις του στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι τον Μάρτιο.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ο πατέρας επτά παιδιών «κακοποιούσε, απειλούσε και εξαναγκάζει γυναίκες και άλλους γύρω του για να εκπληρώσει τις ερωτικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να αποκρύψει τη συμπεριφορά του» επί δεκαετίες, «δημιουργώντας μια εγκληματική επιχείρηση, τα μέλη και οι συνεργάτες της οποίας εμπλέκονται σε ... εμπορία, καταναγκαστική εργασία, απαγωγές, εμπρησμούς, δωροδοκία και παρακώλυση της δικαιοσύνης».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή