Βίντεο: Πέντε οι νεκροί Παλαιστίνιοι στη Ναμπλούς - Ήταν καταζητούμενοι τρομοκράτες λέει το Ισραήλ

Η ισραηλινή αστυνομία αναφέρει ότι δεν τραυματίστηκαν ισραηλινές δυνάμεις και ότι η επιχείρηση διεξήχθη σε συντονισμό με τις IDF, τη Shin Bet και τη συνοριακή αστυνομία.
Χ
1'

Η ισραηλινή αστυνομία αναφέρει ότι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής μονάδας Yamam σκότωσαν πέντε καταζητούμενους Παλαιστίνιους τρομοκράτες κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης νωρίτερα σήμερα, συμπεριλαμβανομένου, όπως είπε, του επικεφαλής των επιχειρήσεων των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ Ακσά.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε τον θάνατο τεσσάρων ανδρών. Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA ανέφερε ότι οι ισραηλινές ειδικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον ενός οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι άνδρες.

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε σφοδρά πυρά γύρω από ένα όχημα.

Η ισραηλινή αστυνομία αναφέρει ότι δεν τραυματίστηκαν ισραηλινές δυνάμεις και ότι η επιχείρηση διεξήχθη σε συντονισμό με τις Ένοπλες δυνάμεις, την υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet και τη συνοριακή αστυνομία.

Οι πέντε ένοπλοι άνδρες παρουσίασαν άμεση απειλή για τις ισραηλινές δυνάμεις κατά την προσπάθεια σύλληψής τους, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι συμμετείχαν σε "σχεδιασμό τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον πολιτών και των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων".