Το Ισραήλ απορρίπτει ενδεχόμενο εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ: «Καμία ανάπαυλα»

«Η Χεζμπολάχ προσπαθεί να κρύψει τη σημαντική ζημιά που έχουμε προκαλέσει στην οργάνωση τις τελευταίες εβδομάδες» λέει ο αρχηγός του στρατού του Ισραήλ
Υπουργείο Άμυνας Ισραήλ
1'

Ο αρχηγός του επιτελείου των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων αντιστράτηγος Χέρτζλ Χαλεβί είπε ότι η Χεζμπολάχ προσπαθεί να κρύψει τις απώλειές της εν μέσω εντατικών μαχών και ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στο Λίβανο.

«Η Χεζμπολάχ προσπαθεί να κρύψει τη σημαντική ζημιά που έχουμε προκαλέσει στην οργάνωση τις τελευταίες εβδομάδες», είπε ο Χέρτζλ Χαλεβί, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.
Η τρομοκρατική οργάνωση «αντιμετωπίζει δυσκολίες ελέγχου και διοίκησης, που οδηγούν σε σύγχυση στο επίπεδο λήψης αποφάσεων και προκλήσεις στην ικανότητά της να λειτουργεί», συνέχισε ο επικεφαλής του στρατού.


Ο Χέρτζλ Χαλεβί συμπλήρωσε ότι «ακόμη και στο Ιράν δεν έχουν συνειδητοποιήσει την πλήρη έκταση της ζημιάς στο μέτωπο που έχτισαν κατά μήκος των βόρειων συνόρων».


Εν μέσω αναφορών ότι η Χεζμπολάχ ενδιαφέρεται για κατάπαυση του πυρός, ο Χέρτζλ Χαλεβί υποστήριξε ότι οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να χτυπούν τη Χεζμπολάχ και «δεν θα της επιτρέψουν καμία ανάπαυλα ή ανάκαμψη».

Σχετικές ειδήσεις