Ρεπορτάζ... μετ' εμποδίων: Γενναίοι δημοσιογράφοι «τα βάζουν» με τον τυφώνα Μίλτον

Ο δημοσιογράφος Άντερσον Κούπερ του CNN χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα θραύσμα κατά τη διάρκεια του ζωντανού ρεπορτάζ του στη Φλόριντα
2'

Μέσα στον επικίνδυνο τυφώνα Milton που σαρώνει τη Φλόριντα, βρίσκονται γενναίοι δημοσιογράφοι φορώντας κράνος και προστατευτικά γυαλιά. Πασχίζουν να σταθούν όρθιοι παρά τα απανωτά χτυπήματα!

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος αρχικά για τον Robert Ray, ανταποκριτή του Fox Weather. Ο ίδιος βρέθηκε στην καρδιά της κακοκαιρίας προκειμένου να κάνει τη δουλειά του και να μεταδώσει το ύψος της «λεηλασίας» στην περιοχή από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα.

«Στέκομαι εδώ γιατί είναι μια ιστορική καταιγίδα και ελπίζω η καταγραφή αυτή να πείσει τους ανθρώπους για την ανάγκη της εκκένωσης. Δεν θέλετε να βρεθείτε σε αυτές τις συνθήκες» ακούγεται να λέει στο ρεπορτάζ του ο Ray, καθώς φωνάζει στο μικρόφωνο για να ακουστεί. «Δεν πρέπει να μείνετε σπίτι σας αν δεν είναι δομικά ασφαλές. Θα δούμε πολλά προβλήματα αύριο, ειδικά σε τροχόσπιτα», συμπληρώνει ο Ρέι.

Την ίδια ώρα, στην περιοχή Μπράντεντον της Φλόριντα συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό. Ο δημοσιογράφος Άντερσον Κούπερ του CNN χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα θραύσμα κατά τη διάρκεια του ζωντανού ρεπορτάζ του, ωστόσο συνέχισε να μεταδίδει τις εξελίξεις από το πέρασμα του τυφώνα σαν να μη συνέβη τίποτα.

Δείτε και άλλα βίντεο από τα ρεπορτάζ δημοσιογράφων από τις ΗΠΑ και από άλλες χώρες: