Τυφώνας Μίλτον: Έβαλαν γαϊδουράκι μέσα στην κρεβατοκάμαρα για να το προστατεύσουν

Ο Rick Bass και η Sara Weldon, από το Clermont, που βρίσκεται ανάμεσα στην Τάμπα και το Ορλάντο, δήλωσαν ότι η καταιγίδα τους άφησε χωρίς ρεύμα

Τυφώνας Μίλτον: Έβαλαν γαϊδουράκι μέσα στην κρεβατοκάμαρα για να το προστατεύσουν
1'

Μπορεί ο τυφώνας Μίλτον να υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 1, ωστόσο τα βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν το καταστροφικό του πέρασμα από τη Φλόριντα.

Τα ζώα ήταν απροστάτευτα μπροστά στο φονικό πέρασμα του τυφώνα Μίλτον και οι ιδιοκτήτες τους λάμβαναν μέτρα για να τα προστατεύσουν.

Ένα ζευγάρι, το οποίο έχει μια φάρμα στη Φλόριντα, δημοσίευσε βίντεο στο διαδίκτυο όπου έχουν βρει καταφύγιο μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους μαζί με τα κατοικίδιά τους αλλά και το γαϊδουράκι τους που ονομάζεται Cash.

Ο Rick Bass και η Sara Weldon, από το Clermont, που βρίσκεται ανάμεσα στην Τάμπα και το Ορλάντο, δήλωσαν ότι η καταιγίδα τους άφησε χωρίς ρεύμα.

Μιλώντας πριν από το χτύπημα του τυφώνα, η κα Weldon είπε: «Πότε αισθάνομαι ήρεμη και πότε κλαίω για τα ζώα μου. Βρισκόμαστε εδώ ακριβώς όπου υποτίθεται ότι θα χτυπήσει ο τυφώνας. Δεν φεύγουμε. Και σας παρακαλώ, μην μου το ζητήσετε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή