Η πιο απίστευτη απάτη του κόσμου: Έπειθαν ηλικιωμένους ότι θα τους κάνουν ξανά νέους

Το ζευγάρι Ινδών πιστεύεται ότι έχει ήδη διαφύγει στο εξωτερικό με τα χρήματα των θυμάτων τους.
2'

Ζευγάρι Ινδών καταζητείται από την αστυνομία για εξαπάτηση δεκάδων ανυποψίαστων θυμάτων. Τα έπειθε πως μπορούσε να τα κάνει να φαίνονται ξανά νέα με τη βοήθεια μιας ισραηλινής χρονομηχανής.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Rajeev Kumar Dubey και τη σύζυγό του, Rashmi Dubey, ένα ζευγάρι που έκανε μια από τις πιο απίστευτες απάτες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Σύμφωνα με το odditycentral, το ζευγάρι των Ινδών είχε ένα κέντρο θεραπείας στην Ινδία, όπου φέρεται να έλεγαν στους ανθρώπους ότι γερνούσαν ραγδαία εξαιτίας του υπερβολικά μολυσμένου αέρα και τους έπειθαν ότι αυτό θα μπορούσε να αντιστραφεί με τη βοήθεια μιας «χρονομηχανής κατασκευασμένης από το Ισραήλ» και οξυγονοθεραπείας.

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι εξαπάτησε πολλούς ηλικιωμένους ανθρώπους που αναζητούσαν έναν τρόπο να ανακτήσουν τη νεότητά τους και γέμισαν τις τσέπες τους με 35 εκατομμύρια ινδικές ρουπίες (4,1 εκατομμύρια δολάρια). Προσέφεραν επίσης πακέτα προς 6.000 ρουπίες (72 δολάρια) για 10 συνεδρίες και 90.000 ρουπίες και υπόσχονταν στους πελάτες δωρεάν συνεδρίες οξυγονοθεραπείας για κάθε νέο πελάτη που θα έφερναν στην κλινική τους.

Δεν είναι σαφές πώς ο Rajeev και η Rashmi Dubey έπεισαν τους ανθρώπους ότι μπορούσαν να αντιστρέψουν τις συνέπειες της γήρανσης, αλλά τα θύματα που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής δήλωσαν ότι υποσχέθηκαν ορατά αποτελέσματα μέσα σε λίγους μήνες, χάρη στη θαυματουργή χρονομηχανή που εισήγαγαν από το εξωτερικό! Έλεγαν, μ΄σλιστα, ότι μπορούσαν να αντιστρέψουν τη γήρανση έως και κατά 20 χρόνια και ακόμη και να αποκαταστήσουν τα κατεστραμμένα εσωτερικά όργανα.

Αν και η αστυνομία τους αναζητά, το ζευγάρι πιστεύεται ότι έχει ήδη διαφύγει στο εξωτερικό με τα χρήματα των θυμάτων τους.