ΗΠΑ: Γυναίκα απέβαλε σε εστιατόριο - Πέταξε το έμβρυο και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το έμβρυο ήταν αρσενικό παιδί 22 έως 23 εβδομάδων

ΗΠΑ: Γυναίκα απέβαλε σε εστιατόριο - Πέταξε το έμβρυο και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει
1'

Αποτροπιασμό προκαλεί αυτό που συνέβη σε ένα εστιατόριο στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Μανχάταν.

Το περιστατικό συνέβη στην επιχείρηση «Sophie’s Cuban Cuisine» στην Fulton Street του Μανχάταν των ΗΠΑ και το αντιλήφθηκαν όταν διάφοροι πελάτες ξεκίνησαν να παραπονιούνται πως η τουαλέτα έχει βουλώσει. Φυσικά κανείς δεν μπορούσε να περιμένει ότι στις σωληνώσεις βρισκόταν ένα έμβρυο 22 εβδομάδων.

Ύστερα από τις διαμαρτυρίες των πελατών, υπάλληλοι επιχείρησαν να ξεβουλώσουν την τουαλέτα και τότε αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα, δηλαδή το νεκρό έμβρυο που ήταν ακόμη μέσα στον πλακούντα μαζί με τον ομφάλιο λώρο του.

Μετά τις έρευνες της αστυνομίας αποκαλύφθηκε πως η μητέρα του παιδιού ήταν μια 20χρονη κοπέλα που γευμάτιζε στο εν λόγω εστιατόριο μια μέρα πριν, σύμφωνα με την New York Post.

Η 20χρονη απέβαλε στην τουαλέτα και για αδιευκρίνιστο λόγο πέταξε το μωρό στη λεκάνη και στη συνέχεια πάτησε το καζανάκι προκειμένου να το εξαφανίσει.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το έμβρυο ήταν αρσενικό παιδί 22 έως 23 εβδομάδων, ενώ δεν διέγνωσε καμία ανωμαλία ή ασθένεια στο μωρό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης μαζί με τον εισαγγελέα του Μανχάταν, θεωρούν δεδομένη την σύλληψη της 20χρονης και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για κακούργημα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή