Αγγλία: Φυλακίστηκε ιδιοκτήτης σκύλου που κατακρεούργησε ένα κορίτσι 3 χρονών

Το θύμα, που είναι τώρα 4 ετών, έχει μείνει με μόνιμες ουλές στο αριστερό μάγουλο

Αγγλία: Φυλακίστηκε ιδιοκτήτης σκύλου που κατακρεούργησε ένα κορίτσι 3 χρονών
1'

Ένας άνδρας με ιστορικό βίας φυλακίστηκε αφού ο σκύλος του, ένα πίτμπουλ τεριέ, που τελούσε σε απαγόρευση, κατασπάραξε ένα τρίχρονο κορίτσι - αφήνοντάς το με φρικτά τραύματα στο πρόσωπο.

Ο σκύλος επιτέθηκε στο παιδί σε μια μπυραρία, αφού εκείνη πήγε αθώα να το χαϊδέψει και στη συνέχεια υπέστη έξι βαθιές πληγές στο πρόσωπό της.

Ο ιδιοκτήτης, ο Χάρις Βίντεν, ο οποίος, όπως είπε ο δικαστής, είχε «τρομερό ποινικό μητρώο», είχε αγοράσει το σκυλί, μόλις την προηγούμενη ημέρα και χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την ιδιοσυγκρασία του το πήγε στην παμπ και το έδεσε με ένα μακρύ λουρί σε έναν φράχτη.

Το σοκαριστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επίθεσης παίχτηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο Liverpool Crown Court, όταν ακόμη και ο ίδιος ο δικηγόρος του Vinten παραδέχτηκε: «Υπάρχουν λίγες πιο σοκαριστικές ταινίες από αυτή. Είναι πραγματικά αρκετά φρικτό».

Το θύμα, που είναι τώρα 4 ετών, έχει μείνει με μόνιμες ουλές στο αριστερό μάγουλο και για μήνες μετά το περιστατικό ξυπνούσε ουρλιάζοντας τη νύχτα και «μιλούσε για τον μεγάλο σκύλο».

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή