Άντρας έφαγε ένα κιλό καυτερής σάλτσας σε μερικά δευτερόλεπτα

Ο άντρας με τις επιδόσεις κατάφερε να καταρρίψει ρεκόρ Γκίνες 

Άντρας έφαγε ένα κιλό καυτερής σάλτσας σε μερικά δευτερόλεπτα
Youtube/ Guiness World Records
1'

Νεο ρεκόρ Γκίνες σημείωσε ένας τολμηρός Καναδός, ο οποίος κατανάλωσε ένα κιλό καυτερής σάλτσας μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Ο Καναδός είναι ευρέως γνωστό και για άλλα ρεκόρ ταχύτητας στο φαγητό και κυρίως για το γεγονός ότι κατόρθωσε να πιει έναν χυμό με χάρτινο καλαμάκι σε 21,71 δευτερόλεπτα.

Ο Καναδός στο νέο ρεκόρ που κατέρριψε κατανάλωσε τις περισσότερες καυτερές σάλτσες μέσα σε τρία λεπτά. «Ας το κάνουμε αυτό», δήλωσε πριν καταβροχθίσει ένα γεμάτο μπολ με τις πιο καυτερές σάλτσες του κόσμου, με την σύζυγο που εκτελεί και χρέη προπονητή να τον επευφημεί.

Μέχρι το τέλος των τριών λεπτών, ο Τζακ κατανάλωσε 1,12 κιλά από την καυτερής σάλτσα. Με αυτόν τον τρόπο, υπερτριπλασίασε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ των 300 γραμμαρίων.

«Αυτό είναι περισσότερο από ό,τι πίστευα ότι θα κατάφερνα», τόνισε ο ίδιος. «Χαίρομαι που κέρδισα αυτό το ρεκόρ γιατί ήταν δύσκολο. Αυτό ήταν σκληρό για το σώμα, σίγουρα».

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως οποιοσδήποτε άλλος μετά την κατανάλωση τόσο μεγάλης ποσότητας από καυτερές σάλτσες θα είχε ενοχλήσεις στο στομάχι του, ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι δεν ένιωσε τίποτα.

«Πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει κάψιμο. Είναι η υπερδύναμή μου, υποθέτω», είπε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή