Μόνο έτσι θα επιστρέψει στην βασιλική οικογένεια ο πρίγκιπας Χάρι

Η εμπειρία μίλησε: Κι όμως μπορεί να αλλάξει το κλίμα για τον πρίγκιπα Χάρι 

Ο Πρίγκιπας Χάρι στο CGI

Andres Kudacki μέσω AP
1'

Ένας πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας εξέδωσε την ετυμηγορία του για το αν πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα μπορέσει να επιστρέψει στο βασιλικό... μαντρί.

Ο 40χρονος Χάρι πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιώντας μια σειρά από ατομικές υποχρεώσεις στη Νέα Υόρκη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αφρική.

Τώρα, ένας μπάτλερ που κάποτε δούλευε με τον Χάρι και τον βασιλιά δήλωσε, σύμφωνα με την βρετανική express, ότι θα μπορούσε να υπάρχει ακόμα πιθανότητα ο πρίγκιπας να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια, προσθέτοντας: «Ποτέ μη λες ποτέ».

Ο Grant Harrold, ο οποίος εργάστηκε ως μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου από το 2004 έως το 2011, δήλωσε αποκλειστικά στην Express.co.uk: «Θα ήθελα να πιστεύω, επειδή ξέρω πόσο κοντά ήταν, ότι είναι πιθανό, αλλά νομίζω ότι η εμπιστοσύνη με τη βασιλική οικογένεια είναι ένα μεγάλο ζήτημα και νομίζω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους πάντα θα ανησυχούν. Ποτέ μην λες ποτέ, ο χρόνος θεραπεύει. Νομίζω ότι εξαρτάται από το τι θα κάνει τα επόμενα δύο χρόνια, αν θα τον δούμε να επιστρέφει. Είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας του θα ήθελε πιθανώς να τον υποδεχτεί πίσω με ανοιχτές αγκάλες, απλά πρέπει να είναι σίγουροι ότι αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια δεν θα ξανασυμβεί»