Τζάστιν Μπίμπερ: «Μένει μακριά από όσα σχετίζονται με τον Diddy» - Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του

«Ο Justin έχει δεχτεί συμβουλές να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από οτιδήποτε σχετίζεται με τον Diddy», ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον του ποπ σταρ
Associated Press
2'

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ μετά τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον πρώην στενό του φίλο, Sean «Diddy» Combs.

Όπως αναφέρει το Us Weekly, o Τζάστιν Μπίμπερ είχε στο παρελθόν πολύ στενή σχέση με τον Sean Diddy Combs. «Έχουν κοινή ιστορία και οι κατηγορίες αυτές τον έχουν συνταράξει», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής αισθάνεται «αηδιασμένος» με την όλη υπόθεση και τον έχουν συμβουλέψει να μείνει μακριά από κάθε τι που σχετίζεται με την υπόθεση του ράπερ.

Ο Diddy κατηγορείται μεταξύ άλλων για σεξουαλική κακοποίηση, σωματεμπορία και εκβιασμό και οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως είναι ανατριχιαστικές.

Ένα από τα πρόσωπα που συνδέθηκαν στο παρελθόν με τον P. Diddy ήταν και ο Justin Bieber. Για την ακρίβεια, ο Αμερικανός τραγουδιστής υπήρξε το πρόσωπο που ο υπόδικος ράπερ μαζί με τον Usher ανέδειξαν και στήριξαν από την πρώτη στιγμή της καριέρας του. Σήμερα, ο Justin Bieber επέλεξε να κρατήσει τις αποστάσεις του, με την ψυχολογία του, σύμφωνα με το US Weekly, να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

«Ο Justin έχει δεχτεί συμβουλές να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά από οτιδήποτε σχετίζεται με τον Diddy», ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον του ποπ σταρ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο οποίο μιλά άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον του Bieber, ο 30χρονος σήμερα ποπ σταρ είχε γνωριστεί με τον Diddy όταν ήταν έφηβος και σήμερα δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση για το σκάνδαλο με τον P. Diddy.

«Ο Justin βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή», υποστηρίζει μία δεύτερη πηγή. «Είναι δύσκολο να επεξεργαστεί τις κατηγορίες εναντίον του», συμπληρώνει.