Το Ισραήλ σκότωσε τον επικεφαλής της Ισλαμικής Τζιχάντ

Το IDF λέει ότι ο Αμπντουλάχ σκοτώθηκε σε επίθεση από αέρος μαζί με έναν δεύτερο τρομοκράτη, χωρίς να κατονομάσει το δεύτερο άτομο.
1'

Το Ισραήλ λέει ότι σκότωσε τον επικεφαλής της παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ, Μοχάμεντ Αμπντουλάχ στον προσφυγικό καταυλισμό Νουρ Σαμς στην κεντρική Δυτική Όχθη σε αεροπορική επιδρομή χθες.

Ο Μοχάμεντ Αμπντουλάχ έγινε επικεφαλής της τρομοκρατικής ομάδας που υποστηρίζεται από το Ιράν στο στρατόπεδο της περιοχής Τουλκαρέμ, αφού ο προκάτοχός του Μουχάμαντ Τζάμπερ σκοτώθηκε σε μια μάχη στα τέλη Αυγούστου, λένε οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις.

Το IDF λέει ότι ο Αμπντουλάχ σκοτώθηκε σε επίθεση από αέρος μαζί με έναν δεύτερο τρομοκράτη, χωρίς να κατονομάσει το δεύτερο άτομο.

Ο στρατός λέει ότι ο Αμπντουλάχ ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση των δραστηριοτήτων της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων «πολλών επιθέσεων». Τον κατηγορεί ότι ανέπτυξε εκρηκτικά κατά των ισραηλινών στρατευμάτων.

Ο στρατός λέει ότι τα στρατεύματα στο έδαφος κατέσχεσαν ημιαυτόματα τουφέκια και τζάκετ που βρέθηκαν στο ζευγάρι, λέει ο IDF.

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων της Παλαιστινιακής Αρχής Wafa αναφέρει ότι τα στρατεύματα κατέλαβαν επίσης τα πτώματα των δύο, αναφέροντας το δεύτερο θύμα ως Awad Omar από την κοντινή πόλη Bal'a.