Μπεν Άφλεκ: Γιατί νιώθει ότι δεν μπορεί να «ξεφύγει» από την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να χώρισαν πριν από έξι μήνες - αλλά ο ηθοποιός νιώθει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τη συζήτηση για τον γάμο τους και τον επακόλουθο χωρισμό. Και αυτό γιατί η πρώην αγαπημένη του είναι ικανή «να μιλάει για πάντα» για το ειδύλλιό τους
3'

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έγραψαν τους τίτλους τέλους στον γάμο τους, μετά από μήνες εικασιών για προβλήματα και σύννεφα στη σχέση τους. Η 55χρονη ποπ σταρ έσπασε τη σιωπή της για την αποτυχία της σχέσης τους αυτή την εβδομάδα, περιγράφοντας το χωρισμό ως «λυπηρό» και «τρομακτικό».

Ο 52χρονος Άφλεκ, φέρεται να αγνοούσε ότι σχεδίαζε να μιλήσει όταν το έκανε, αλλά γνωρίζει ότι δεδομένης της ιστορίας της, θα μπορούσε να μιλάει για τον χωρισμό τους «για πάντα». «Ο Μπεν ξέρει ότι θα μιλάει για τον χωρισμό για πάντα, γιατί έχει κάνει άλμπουμ και ντοκιμαντέρ για τις δύο σχέσεις τους», είπε αποκλειστικά στο DailyMail.com ένας από τους γνώστες.

«Θα ήθελε πολύ να μην μιλάει γι’ αυτό, αλλά νιώθει ότι θα μιλάει πάντα ανοιχτά. Δεν κατάλαβε ότι θα μιλούσε για τη σχέση τους, αλλά υπέθεσε ότι τελικά θα συνέβαινε. Είναι μέρος της ζωής του όπως και οτιδήποτε άλλο, δεν πρόκειται να ξεφύγει ποτέ από αυτό».

Ο χρήστης είπε ότι ο Άφλεκ είναι «εντάξει με το πώς θέλει η Τζεν να το αντιμετωπίσει» και γνωρίζει ότι η πρώην του «πάντα μιλούσε» για την προσωπική της ζωή. «Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την απώλεια και τον χωρισμό με τον δικό τους τρόπο, και αυτό έπρεπε να κάνει η Τζεν και ο Μπεν πρέπει να το αποδεχτεί», συνέχισαν. «Θα ήθελε να κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του, ειδικά σημαντικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους».

Η τραγουδίστρια του «On the Floor» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ στις 20 Αυγούστου μετά από μήνες αναφορών ότι η επανεσύνδεσή τους είχε αποτύχει 20 χρόνια μετά τον πρώτο τους χωρισμό. Η Λόπεζ περιέγραψε λεπτομερώς τον χωρισμό της σε μια εκτενή συνομιλία με τη Νίκι Γκλάσερ αυτή την εβδομάδα, στην οποία μίλησε για τα πάντα.

«Όλο αυτό έφερε μοναξιά, αίσθηση του αγνώστου, τρόμο», είπε στον κωμικό για το περιοδικό Interview. «Λύπη και αίσθηση απελπισίας. Αλλά όταν αντιμετωπίζεις αυτά τα συναισθήματα λες "Αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να με σκοτώσουν", είναι σαν να λες είμαι ικανός για χαρά και ευτυχία από μόνος μου. Το να είμαι σε μια σχέση δεν με καθορίζει».

Ερωτηθείσα αν είχε μετανιώσει, απάντησε: «Ούτε ένα δευτερόλεπτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με ισοπέδωσε. Σχεδόν το έκανε». Η Λόπεζ, η οποία δεν κατονόμασε τον Άφλεκ, πρόσθεσε ότι «δεν ψάχνει κανέναν» αυτή τη στιγμή και πρότεινε ότι ο πρώην της δεν αποδέχθηκε όλα τα ελαττώματα της.

«Κάποιος που σε αγαπά αληθινά θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις αυτά τα μέρη του εαυτού σου», είπε. «Αυτό έμαθα για την αγάπη, ότι είναι ένα ασφαλές πράγμα. Με κάνεις να νιώθω ασφαλής, και όταν υστερώ, με καταλαβαίνεις και με βοηθάς να γίνω καλύτερος, γιατί εσύ έχεις τα όριά σου και εγώ τα όριά μου». Η τραγουδίστρια πόζαρε τόπλες με λεοπάρ στάμπα μπικίνι και ασορτί γάντια για να τιμήσει την ειδική επέτειο των 55 χρόνων της έκδοσης.