Εl Taiger: Δολοφονήθηκε στα 37 του ο Κουβανός τραγουδιστής της reggaeton - Το μαφιόζικο χτύπημα

Ο Κουβανός τραγουδιστής της Reggaeton El Taiger πέθανε σε ηλικία 37 ετών μία εβδομάδα αφότου βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι στο Μαϊάμι

Εl Taiger: Δολοφονήθηκε στα 37 του ο Κουβανός τραγουδιστής της reggaeton - Το μαφιόζικο χτύπημα
3'

Ο Κουβανός τραγουδιστής της Reggaeton El Taiger πέθανε χθες σε ένα «ανούσιο βίαιο έγκλημα», σχεδόν μια εβδομάδα αφότου ανακαλύφθηκε μυστηριωδώς μέσα σε ένα αυτοκίνητο, έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς στο μέτωπο. Ήταν 37 ετών

Ο El Taiger, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Jose Manuel Carbajal Zaldivar, βρέθηκε στο πίσω μέρος μίας Mercedes -μαζί με δύο γαλόνια βενζίνης- λίγο μετά τις 7 το πρωί της 4ης Οκτωβρίου στη γειτονιά Allapattah του Μαϊάμι. «Ο Jose Manuel Carbajal, γνωστός ως ""El Taiger", έπεσε θύμα ενός παράλογου βίαιου εγκλήματος», ανέφερε μια ανάρτηση στην ιστορία του στο Instagram την Πέμπτη.

«Δυστυχώς, σήμερα το απόγευμα, ο El Taiger ανακηρύχθηκε νεκρός και τώρα βρέθηκε ξανά με την αγαπημένη του μητέρα στον παράδεισο». Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινό νοσοκομείο Jackson Memorial σε «πολύ κρίσιμη κατάσταση», σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Μαϊάμι, Mανουέλ Μοράλες.

https://www.instagram.com/reel/DAT5SqZP0KA/

«Αν και αυτή η είδηση ​​είναι και συγκλονιστική και αποκαρδιωτική, ενθαρρύνουμε τους θαυμαστές του El Taiger να τιμήσουν τη μνήμη του γιορτάζοντας τη χαρά που έφερε σε τόσους πολλούς θαυμαστές. Δυναμώστε τη μουσική σας, χορέψτε και γιορτάστε τη ζωή του», πρόσθεσε η ανάρτηση. «Ο El Taiger ήταν το συναίσθημα του κόσμου και τώρα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το συναίσθημα ζωντανό μέσω της μουσικής και της κληρονομιάς του»

Οι θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν σε ένα αυτοσχέδιο μνημόσυνο έξω από το νοσοκομείο όπου άρχισαν να κορνάρουν και να ακούνε δυνατά τη μουσική του. «Ήταν φίλος μου», είπε ο Τζόναθαν Εσπόντα στο WSVN. «Ήταν μεγάλος για την κοινότητά μας, πραγματικά μεγάλος στην κοινότητά μας». «Πραγματικά σημαντικός για μας, επειδή η μουσική του, προκάλεσε αλλαγή», είπε ο θαυμαστής Daniel Andran.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μπορεί να πυροβολήθηκε κάπου αλλού και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε κοντά στο νοσοκομείο. «Είμαστε σίγουροι ότι δεν συνέβη στη γωνία που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Αυτό συνέβη κάπου αλλού, κάποιος το οδήγησε εκεί, τον άφησε και έφυγε με τα πόδια», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι, Μάικ Βέγκα, στο Telemundo.

https://www.instagram.com/reel/DAdLZwxpKZO/

Η αστυνομία είπε ότι ένας άνδρας αναζητείται για ανάκριση στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία. Την Τρίτη, η αστυνομία του Μαϊάμι κυκλοφόρησε μια αφίσα με την οποία ζητούσε βοήθεια για τον εντοπισμό του Damian Valdez-Gallaso, 49 ετών, για ανάκριση σχετικά με τον πυροβολισμό.

«Δεν είμαστε σίγουροι εάν υπάρχουν άλλα άτομα που σχετίζονται με την έρευνα που μπορεί να βρίσκονται εκεί έξω», είπε ο Μοράλες την Τρίτη. «Αλλά προς το παρόν πρέπει να μιλήσουμε με αυτόν τον κύριο σήμερα, οπότε αν το κοινό μπορεί να μας βοηθήσει, σίγουρα θα βοηθήσει αυτή την έρευνα».

Δύο γαλόνια βενζίνης βρέθηκαν μέσα στο SUV μαζί με τον βαριά τραυματισμένο τραγουδιστή. «Ξέρουμε ότι υπήρχε πολύ αίμα μέσα στο SUV. Ήταν στο πίσω μέρος και οι αστυνομικοί έπρεπε να ανοίξουν το πίσω μέρος του SUV για να τον βγάλουν έξω», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο El Taiger, ο οποίος έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, συνελήφθη στο Μαϊάμι για κατοχή ναρκωτικών και ένοπλη ληστεία τον Μάρτιο του 2023. Συνελήφθη και πάλι τον Ιούλιο για ένοπλη ληστεία, επίθεση και κατοχή κοκαΐνης - και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση σε εκείνη την υπόθεση όταν βρέθηκε βαριά τραυματισμένος την περασμένη εβδομάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή