Βρετανία: Άγριο σκυλί κατασπάραξε κουρέα στο κέντρο της πόλης - Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης του

Ένας κουρέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από ένα σκύλο ράτσας XL Bully στο Nottinghamshire. Ο άνδρας πήγαινε να ξεκινήσει τη βάρδια του όταν δέχτηκε την επίθεση
1'

Ένας κουρέας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού τον κατασπάραξε ένα άγριο σκυλί ράτσα XL Bully στην καρδιά ενός πολυσύχναστου κέντρου της πόλης Nottinghamshire.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.45 π.μ. την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, προκαλώντας την ανταπόκριση έκτακτης ανάγκης στην High Road στο Beeston μετά από αναφορές ότι ένας άνδρας είχε δαγκωθεί από σκύλο.

Το 26χρονο θύμα, το οποίο κατευθυνόταν στον χώρο εργασίας του υπέστη τραύματα στο πόδι και το χέρι, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας συνάδελφός του.

Έλαβε ιατρική φροντίδα για τα τραύματά του και η κατάσταση του είναι σταθερή χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του σύμφωνα με την αστυνομία του Nottinghamshire.

Στη συνέχεια, ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη (10 Οκτωβρίου) το απόγευμα Beeston. Φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω σκύλου που παραλίγο να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα που πήγαινε στην δουλεία του. Για την ώρα ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του σκύλου κρατείται από τις αρχές.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Nottinghamshire σχολίασε: «Ενώ έχουμε πλέον προβεί σε σύλληψη σε σχέση με το περιστατικό αυτό, η έρευνα συνεχίζεται. Την ώρα που συνέβη το περιστατικό η περιοχή του Beeston ήταν γεμάτη κόσμο. Θα παρακαλούσα οποιονδήποτε είδε τι συνέβη ή έχει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνά μας, να επικοινωνήσει μαζί μας αν δεν το έχει ήδη κάνει», ανέφερε στο Nottinghamshire Live.

*Με πλήροφορίες από DailyStar