ΗΠΑ: Μεθυσμένος πατέρας έβαλε τον 9χρονο γιο του να οδηγήσει και τον πάτησε

Στο εν λόγω όχημα υπήρχε ένα ακόμη παιδί 

ΗΠΑ: Μεθυσμένος πατέρας έβαλε τον 9χρονο γιο του να οδηγήσει και τον πάτησε
TWITTER
2'

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Τολέδο του Οχάιο, όταν ένας πατέρας υπό την επήρεια αλκοόλ θεώρησε καλή ιδέα να δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον 9χρονο γιο του και να του κάνει το πρώτο του μάθημα οδήγησης.

Ως εκ τούτου στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο πατέρας καθώς κατά την διάρκεια του «μαθήματος», ο 9χρονος γιος μπέρδεψε το γκάζι και τον παρέσυρε με το αμάξι.

Το περιστατικό συνέβη στο Τολέδο του Οχάιο και κάμερα ασφαλείας από σπίτι της γειτονιάς κατέγραψε το περιστατικό, έγραψε δημοσίευμα του Toofab.

Από το βίντεο φαίνεται ο ο 36χρονος Clejuan Williams να έχει τοποθετήσει τον γιό του στο αμάξι, με την πόρτα του οδηγού να είναι ανοιχτή. Τότε λέει στο παιδί να πατήσει το γκάζι και εκείνο μπερδεύεται με αποτέλεσμα να βάλει όπισθεν.

Το αμάξι πήγε προς τα πίσω και η ανοιχτή πόρτα παρέσυρε το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μπει κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου το οποίο εν τέλει σταμάτησε επειδή έπεσε σε τηλεφωνικό στύλο.

Στη συνέχεια περαστικοί έσπευσαν να παρέχουν στον πατέρα τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Ακόμη, μέσα στο αμάξι πέρα από τον 9χρονο, υπήρχε ακόμη ένα παιδί στο πίσω κάθισμα.

Ο αστυνομικός Prince Flores που χειρίστηκε την υπόθεση δήλωσε πως «είναι σπαρακτικό να βλέπεις τέτοια περιστατικά… Ως γονέας, η δουλειά σου είναι να βεβαιωθείς ότι τα παιδιά σου είναι ασφαλή και ότι παίρνουν σωστές αποφάσεις. Όχι να τα εκθέτεις σε κίνδυνο ή κάτι που μπορεί να τα στοιχειώσει για μια ζωή. Φανταστείτε, αν πέθαινε, τι θα σκεφτόταν ο γιος του για το υπόλοιπο της ζωής του».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή