Πριγκίπισσα Κέιτ: Δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων όταν εμφανίστηκε στο Σάουθπορτ - Τι σημαίνει

Αντ' αυτού, η Κέιτ Μίντλεντον φορούσε μια νέα συλλογή κοσμημάτων στο δάχτυλό της
PA μέσω AP
2'

Η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε στο Σάουθπορτ για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο σε μια βασιλική κοινωνική δράση μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το ζευγάρι, το οποίο συναντήθηκε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τις οικογένειες των τριών νεαρών κοριτσιών που δολοφονήθηκαν με μαχαίρι σε ένα μάθημα χορού νωρίτερα φέτος, βρέθηκε στην πόλη για λίγες ώρες.

Αν και πολλοί χάρηκαν που είδαν την 42χρονη πριγκίπισσα να αισθάνεται αρκετά καλά ώστε να επιστρέψει στο δημόσιο καθήκον, πολλοί βασιλικοί θαυμαστές έσπευσαν επίσης να παρατηρήσουν την απουσία του δαχτυλιδιού αρραβώνων της Κέιτ.

Αντ' αυτού, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε μια νέα συλλογή κοσμημάτων στο δάχτυλό της, κάτι που οι θαυμαστές γρήγορα παρατήρησαν.

Σύμφωνα με το GB News, η μητέρα των τριών παιδιών επέλεξε στη θέση του ένα λεπτό χρυσό δαχτυλίδι μαζί με αυτό που πιστεύεται ότι είναι ένα δαχτυλίδι που ονομάζεται «δαχτυλίδι αιωνιότητας».

Ο Tobias Kormind, συνιδρυτής και MD της 77 Diamonds, του μεγαλύτερου διαδικτυακού κοσμηματοπωλείου διαμαντιών στην Ευρώπη, δήλωσε στο GB News ότι το νέο δαχτυλίδι θα μπορούσε να συμβολίζει την αγάπη του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Ο ίδιος δήλωσε: «Το νέο δαχτυλίδι της Κέιτ μπορεί να είναι ένα σύμβολο ελπίδας για νέα ξεκινήματα, με συναισθηματικό δεσμό με το παρελθόν».

«Τα δαχτυλίδια αιωνιότητας αντιπροσωπεύουν την αιώνια αγάπη και αυτό το στυλ δαχτυλιδιού αντανακλά το συναίσθημα του συγκινητικού βίντεο, όπου η Κέιτ φαίνεται να περνάει χρόνο με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους».

Στο συγκινητικό βίντεο, η πριγκίπισσα μίλησε για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, όπως το να «αγαπάς» και να «αγαπιέσαι».

Η Κέιτ επιβεβαίωσε επίσης τη σταδιακή επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα, με την επίσκεψη στο Σάουθπορτ να είναι η πρώτη της κοινωνική συναναστροφή από πέρυσι, παρά την εμφάνισή της σε δημόσιες εκδηλώσεις όπως το Trooping the Colour.

Με πληροφορίες από Express

Σχετικές ειδήσεις