Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει πιλοτάρει διαστημόπλοιο το 1975 - Απίστευτο δημοσίευμα

Τι αναφέρει δημοσίευμα για τις διαστημικές περιπέτειες του Βασιλιά Καρόλου

Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει πιλοτάρει διαστημόπλοιο το 1975 - Απίστευτο δημοσίευμα
1'

O Βασιλιάς Κάρολος έχει πιλοτάρει διαστημόπλοιο στο παρελθόν σύμφωνα με νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε.

Η συγκεκριμένη είδηση προβλήθηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή η οποία εμβάθυνε στο ενδιαφέρον της βασιλικής οικογένειας για τους εξωγήινους. Το «The King Of UFOs» περιλαμβάνει μια συνέντευξη με έναν αυτόπτη μάρτυρα που είδε τον βασιλιά Κάρολο στο τιμόνι ενός διαστημόπλοιου στον Καναδά το 1975.

Ο Dan Costello δήλωσε ότι ο Κάρολος Γ' - τότε πρίγκιπας της Ουαλίας - ήταν ένας από τους τρεις πιλότους που κατεύθυναν ένα πρωτότυπο διαστημόπλοιο στο Sandy Point στη Νέα Σκωτία.

Ο οδηγός είπε στην εκπομπή ότι ο μέλλων βασιλιάς υπηρετούσε ως πιλότος ελικοπτέρου στο ερευνητικό σκάφος του Βασιλικού Ναυτικού HMS Endeavour. Ο βασιλιάς Κάρολος κλήθηκε να συμμετάσχει σε μια μυστική επιχείρηση γνωστή ως Project Serpico, η οποία περιελάμβανε τη λειτουργία του διαστημόπλοιου σε κοντινή απόσταση, σύμφωνα με τον Costello.

«Το σκάφος είχε διπλά πτερύγια ρότορα όπως ένα ελικόπτερο, αλλά επίσης απλά καθόταν και αιωρούνταν στον ουρανό χωρίς τα πτερύγια να είναι ανοιχτά και χωρίς ήχο κίνησης, μόνο ένα τρίξιμο ηλεκτρομαγνητισμού», είπε αρχικά.

Ακόμη ο Mark Christopher Lee δημιουργός του νέου ντοκιμαντέρ για την Amazon, την Tubi, την Apple και τη GAIA, δήλωσε ότι εξέτασε τον λογαριασμό του Costello.

«Γνωρίζει ο βασιλιάς Κάρολος την αλήθεια για τα UFO; Αν ναι, θα πρέπει να δημοσιοποιήσει αυτή την αλήθεια στο κοινό. Μας αξίζει να γνωρίζουμε».

*Με πληροφορίες από Daily Star

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή