Ο IDF χτυπά 280 στόχους απαντώντας στις επιθέσεις εν μέσω του Γιομ Κιπούρ

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων, η IAF κατέστρεψε εκτοξευτές ρουκετών και πυραύλων στο νότιο Λίβανο και έπληξε μια υπόγεια τοποθεσία της Χεζμπολάχ κοντά στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου

Ο IDF χτυπά 280 στόχους απαντώντας στις επιθέσεις εν μέσω του Γιομ Κιπούρ
2'

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ και ο IDF πραγματοποίησαν αρκετές αναχαιτίσεις και επιδρομές μετά από συναγερμούς στις περιοχές της Γαλιλαίας και της Ασκελόν, ανέφερε το IDF στη διάρκεια του εορτασμού της «Ημέρας της Εξιλέωσης».

Ως απάντηση στις επιθέσεις κατά τη διάρκεια της εβραϊκής γιορτής, ο IDF στόχευσε περίπου 280 στόχους στη Λωρίδα της Γάζας και τον Λίβανο, συμπεριλαμβανομένων σηράγγων, εγκαταστάσεων αποθήκευσης όπλων και θέσεων εκτόξευσης πυραύλων με στόχο το Ισραήλ.

Επιπλέον, ο Ισραηλινός Στρατός είχε εξοντώσει περίπου 50 μαχητές της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο και βρήκε όπλα και άλλο εξοπλισμό που ανήκε στην οργάνωση.

Στη Γάζα, οι δυνάμεις του IDF εξουδετέρωσαν περισσότερους από 200 μαχητές της Χαμάς.

Στη Jabalya, περισσότεροι από 20 εξοντώθηκαν μέσω ενός μείγματος πυρών τανκς, μάχης στενής μάχης και αεροπορικών επιδρομών από την 162η Μεραρχία. Στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, η 252η Μεραρχία εξάλειψε αρκετές τρομοκρατικές ομάδες που συμμετείχαν σε αντιαρματικές επιθέσεις, ενώ στη Ράφα, οι δυνάμεις της Μεραρχίας Γάζας του IDF απέλυσαν επιπλέον τρομοκράτες που στόχευαν στρατιώτες του Ισραηλινού Στρατού.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων, η IAF κατέστρεψε εκτοξευτές ρουκετών και πυραύλων στο νότιο Λίβανο και έπληξε μια υπόγεια τοποθεσία της Χεζμπολάχ κοντά στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου. Οι στόχοι περιελάμβαναν υπόγειες εγκαταστάσεις, αποθήκευση όπλων, κέντρα διοίκησης, και στρατιωτικούς χώρους που συνδέονται με τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο και τη Χαμάς στη Γάζα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή