Η viral φωτογραφία του Diddy που προκαλεί αντιδράσεις - Τρώει από το σώμα μιας γυμνής γυναίκας

Εκτός από το φαγητό, μόνο ένα πράσινο φύλλο στρατηγικά τοποθετημένο κάλυπτε τα ευαίσθητα σημεία της γυμνής γυναίκας
2'

Άγριες, πρόσφατα αναδυθείσες φωτογραφίες δείχνουν τον κατηγορούμενο για σωματεμπορία Sean «Diddy» Combs να τρώει φαγητό από το σώμα μιας γυμνής γυναίκας σε ένα από τα περιβόητα πάρτι του.

Ο ιδρυτής της Bad Boy Records, τότε 34 ετών, φαίνεται να τρώει μια φράουλα με σοκολάτα από το σώμα μιας γυμνής γυναίκας, η οποία ήταν ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι με φαγητό στοιβαγμένο πάνω και γύρω της, όπως δείχνουν τα στιγμιότυπα που απέκτησε πρώτο το TMZ.

Εκτός από το φαγητό, μόνο ένα πράσινο φύλλο στρατηγικά τοποθετημένο κάλυπτε τα ευαίσθητα σημεία της γυμνής γυναίκας.

Ο Diddy που φαίνεται να τρώει μια φράουλα από το σώμα μιας γυμνής γυναίκας

New York Post

Κανείς από τους καλεσμένους δεν φαίνεται έκπληκτος από το πώς σερβίρεται το φαγητό

New York Post

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι το 2004 με ένα πλήθος αστέρων, μεταξύ των οποίων η Νταϊάνα Ρος, ο Όουεν Γουίλσον, ο Μπρους Γουίλις και ο Γουίλ Σμιθ, οι οποίοι έδειχναν να μην ενοχλούνται από αυτά που συνέβαιναν.

Οι φωτογραφίες αυτές έρχονται σε συνέχεια των αποκαλύψεων για τον Diddy και προκαλούν αντιδράσεις...

Το φαντασμαγορικό πάρτι απέχει πολύ από το σημερινό σπίτι του Diddy - το διαβόητα σκληρό Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Μπρούκλιν, όπου βρίσκεται χωρίς εγγύηση από τη σύλληψή του στις 16 Σεπτεμβρίου με κατηγορίες για σωματεμπορία και εκβιασμό.

Ένα καταδικαστικό ομοσπονδιακό κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι ο ράπερ κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες για να «εκπληρώσει τις ερωτικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να συγκαλύψει τη συμπεριφορά του».

Οι ισχυρισμοί εναντίον του Diddy - ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπάει την πρώην φίλη του Κάσι Βεντούρα - χρονολογούνται τουλάχιστον από το 2008, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Όταν ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν έφοδο στα σπίτια του Diddy στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες νωρίτερα φέτος, βρήκαν 1.000 μπουκάλια με baby oil και λιπαντικό που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των ερωτικών πάρτι που έχουν ονομαστεί «freak off».

Ο δικηγόρος του Diddy, ωστόσο, δήλωσε ότι ο πελάτης του απλώς προτιμούσε να αγοράζει μαζικά είδη από την αλυσίδα καταστημάτων Costco.

Ο μεγιστάνας της ραπ έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες και είναι πρόθυμος να καταθέσει στη δίκη, δήλωσε η νομική του ομάδα.

Με πληροφορίες από New York Post

Σχετικές ειδήσεις