Γυναίκα απαίτησε να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο γιατί ξέχασε το κινητό της - «Έχω εξουσία», είπε

Η γυναίκα που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό στο αεροπλάνο δεν έχει ταυτοποιηθεί
TikTok
2'

Μια γυναίκα ξέσπασε και έκανε απίστευτες δηλώσεις αφού απαίτησε να επιστρέψει στην πύλη της πτήσης της από το Σαν Ντιέγκο στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ για να πάρει πίσω το κινητό της.

Η γυναίκα, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί, πετούσε με την Frontier Airlines και άρχισε να «κάνει σκηνή» για την χαμένη της συσκευή.

Ένα απόσπασμα του ξεσπάσματός της με τη λεζάντα «Lady goes crazy on Frontier flight» μοιράστηκε από έναν συνεπιβάτη στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 300.000 προβολές.

Στη συνέχεια, η γυναίκα προέβη σε εξωφρενικούς ισχυρισμούς: «Γελάστε τώρα, είμαι η πρόεδρος όλης αυτής της γ****** χώρας. Δείτε τις γ****** ειδήσεις στην τηλεόραση».

Συνεχίζοντας έστρεψε τα παράπονά της στην ίδια την αεροπορική εταιρεία, η οποία πιστεύει ότι εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες. Πρόσθεσε ότι όποιος κορόιδευε τα ξεσπάσματά της, θα «έφευγε» ή θα «έσβηνε» λόγω των δυνάμεών της.

«Είμαι μια επιβεβαιωμένη κυρίαρχος εδώ στην κυβέρνηση», υποστήριξε. «Οι επτά ήπειροι μου ανήκουν». Οι απειλές συνεχίστηκαν ακόμη περισσότερο, καθώς οι άνθρωποι δεν πίστευαν τους ισχυρισμούς της γυναίκας. Η ίδια είπε: «Συνεχίστε να γελάτε, να δειτε τον κ*** σου να φεύγει με βάρκα. Ό,τι έρχεται, γυρίζει, ήρθε η ώρα του τώρα. Συνεχίστε να γελάτε και κοιτάξτε τι θα συμβεί - θα λήξετε ακριβώς όπως η μπαταρία στα ρολόγια σας».

Αφού ένα μέλος του πληρώματος της πτήσης της εξήγησε ότι δεν μπορούσαν να επιστρέψουν για να πάρουν το τηλέφωνό της στην πύλη, εκείνη απάντησε ότι της έλεγαν «ένα ψέμα από το λάκκο της κόλασης».

Τελικά κάθισε με το μέλος του πληρώματος πτήσης να απομακρύνεται από τη σκηνή.

Δεν είναι σαφές αν η πτήση καθυστέρησε ή ακυρώθηκε εξαιτίας του ξεσπάσματός της.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις