Νετανιάχου: «Θα χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και παντού στον Λίβανο»

Απορρίπτοντας ότι εξετάζει αμερικανικό αίτημα για να σταματήσει το Ισραήλ να επιτίθεται σε στόχους της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Νετανιάχου: «Θα χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και παντού στον Λίβανο»
1'

Ο ισραηλινός στρατός θα συνεχίσει να πλήττει τη Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και οπουδήποτε στο Λίβανο, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εν μέσω αναφορών ότι το Ισραήλ είχε υποχωρήσει σε αίτημα των ΗΠΑ να απέχει από αεροπορικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα του Λιβάνου.

«Θέλω να το καταστήσω σαφές: θα συνεχίσουμε να πλήττουμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου - επίσης στη Βηρυτό», δήλωσε ο Νετανιάχου, Eπισκεπτόμενος τη βάση εκπαίδευσης Γκολάνι, στην οποία ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Χεζμπολάχ σκότωσε τέσσερις στρατιώτες το βράδυ της Κυριακής και τραυμάτισε δεκάδες άλλους.

Τέτοια χτυπήματα θα πραγματοποιηθούν «σύμφωνα με επιχειρησιακές εκτιμήσεις. Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε και τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Νετανιάχου.

Τα λόγια του ακολούθησαν δύο ενημερώσεις από μια ανώτερη ισραηλινή διπλωματική πηγή που απέρριψε πολλές αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με αίτημα των ΗΠΑ να σταματήσει το Ισραήλ να επιτίθεται σε στόχους της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή