Χαμάς: «Θα συνεχισθούν οι επιχειρήσεις αντίστασης κατά του Ισραήλ, για την υπεράσπιση του λαού μας»

«Πρέπει να υπάρξουν προσπάθειες για σταθερότητα του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα», ανέφερε ο ανώτερος πολιτικός αξιωματούχος της Χαμάς, Οσάμα Χαμντάν.

Χαμάς: «Θα συνεχισθούν οι επιχειρήσεις αντίστασης κατά του Ισραήλ, για την υπεράσπιση του λαού μας»
AP.
1'

«Οι επιχειρήσεις αντίστασης θα συνεχισθούν και θα επεκταθούν για την υπεράσπιση του λαού μας, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», υπογράμμισε ο ανώτερος πολιτικός αξιωματούχος της Χαμάς, Οσάμα Χαμντάν, σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera.

«Οι στόχοι του Ισραήλ έπειτα από έναν χρόνο επιθετικότητας δεν έχουν επιτευχθεί και το σχέδιο του στρατού είναι να παίξει με τα συναισθήματα του ισραηλινού λαού. Ο στόχος της τρέχουσας ισραηλινής επιχείρησης είναι να εκτοπίσει μέρος του πληθυσμού της βόρειας Γάζας προς τα νότια.

Ο ισραηλινός στρατός στοχεύει να χρησιμοποιήσει τη μέγιστη δύναμη πυρός στη Γάζα, για να δημιουργήσει μία εικόνα επιτευγμάτων και επιτυχίας. Πρέπει να γίνουν προσπάθειες για σταθερότητα του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Αυτό που συμβαίνει, είναι η εξέλιξη της διαδικασίας γενοκτονίας στη Γάζα και η διεθνής κοινότητα πρέπει να κινηθεί για να σταματήσει την επίθεση. Η ισραηλινή επιθετικότητα θα εξαπλωθεί, αν δεν σταματήσει», υπογράμμισε ακόμη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή