Η μεγάλη επιστροφή της Αντριάνα Λίμα: Σήμερα το λαμπερό σόου της Victoria's Secret - «Γύρισα σπίτι»

Η Aντριάνα Λίμα ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην πασαρέλα της Victoria's Secret μετά από πολυετή απουσία. «Επιστρέφω σπίτι» έγραψε το μοντέλο από τη Βραζιλία που ήταν για χρόνια το πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων

Η μεγάλη επιστροφή της Αντριάνα Λίμα: Σήμερα το λαμπερό σόου της Victoria's Secret - «Γύρισα σπίτι»

)

AP
3'

Η Αντριάνα Λίμα επιστρέφει σήμερα στην πασαρέλα της Victoria's Secret με μία λαμπερή επίδειξη, μετά από έξι χρόνια απουσίας. Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στη σελίδα της Victoria's Secret στο Instagram, το 43χρονο μοντέλο είχε ανακοινώσει με διασκεδαστικό τρόπο ότι επιστρέφει στο σόου που την έκανε διάσημη πριν απο δεκαετίες. Στο απόσπασμα, η Λίμα μπαίνει σε ένα ταξί και λέει στον οδηγό «Γυρίζω σπίτι».

Adriana Lima

Τότε ο οδηγός λέει ότι δεν ξέρει πού μένει και η Λίμα ακούγεται να ζητά συγγνώμη. «Μπορείς να με αφήσεις στο σόου της Victoria's Secret;» ρωτάει, πριν αντικρίσει την κάμερα, ανακοινώνοντας: «Επέστρεψα!» «Γεια, το κρατήσαμε μυστικό, αλλά δεν μπορούμε να το κρατήσουμε άλλο!», έγραφε η λεζάντα του βίντεο.

«Η @adrianalima επιστρέφει στην πασαρέλα, ουφ είναι εκεί έξω, νιώθουμε τόσο πολύ καλύτερα» πρόσθεσε, αναφέροντας λεπτομέρειες για την ημέρα και την ώρα της επίδειξης. Οι διάσημοι έσπευσαν να σχολιάσουν την επική επιστροφή. «Looove», έγραψε η Gigi Hadid. «Τόσο καλά!» Η Τζασμίν Τουκς φώναξε. «ναι», πρόσθεσε η Καμίλα Κοέλιο.

https://www.instagram.com/reel/DBG5IZ-IY8a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ιστορία της Λίμα με τη Victoria's Secret πάει πίσω δεκαετίες, ξεκινώντας το 2000. Η καλλονή ανακοίνωσε ότι αποσύρθηκε από τη φίρμα τον Νοέμβριο του 2018, αφού συνεργάστηκε μαζί τους για 20 χρόνια και συμμετείχε σε 18 επιδείξεις μόδας. Μίλησε στο PEOPLE εκείνη την εποχή για το πόσο σημαντική ήταν η τελευταία της επίδειξη μόδας.

«Νομίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου», είπε η Λίμα. «Αυτή ήταν η 18η επίδειξη μόδας μου και είμαι ακόμα τόσο ενθουσιασμένη όσο ήμουν από την πρώτη μέρα. Πάντα μου αρέσει να είμαι στις πασαρέλες και να είμαι μέρος του σόου της Victoria's Secret. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα»

Την επόμενη χρονιά, η ετήσια επίδειξη μόδας της μάρκας, η οποία ξεκίνησε το 1995, ακυρώθηκε μετά από αντιδράσεις για την έλλειψη διαφορετικότητας και επανήλθε το 2021 λανσάροντας το VS Collective, με στόχο να ωθήσει τη μάρκα περισσότερο προς αυτό που θέλουν οι γυναίκες.

Η Λίμα παρακολούθησε μια εκδήλωση της Victoria's Secret για την προώθηση της ταινίας «The Tour» τον Σεπτέμβριο του 2023, η οποία σηματοδότησε μια νέα εποχή για την εταιρεία. Η ταινία επικεντρώθηκε σε «αναδυόμενους παγκόσμιους πρωτοπόρους από μια σειρά καλλιτεχνικών κλάδων, που δημιουργούν με τους δικούς τους όρους», σύμφωνα με το brand. Μίλησε στο PEOPLE για τις θετικές αλλαγές που έγιναν εκείνη την εποχή.

https://www.instagram.com/p/B06KfXlFnVn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αισθάνομαι ότι ως γυναίκα, και εξακολουθώ να είμαι στη μόδα – είμαι 42 ετών και μαμά με πέντε παιδιά, οπότε νιώθω ότι εξακολουθούν να με γιορτάζουν σε αυτό το στάδιο της ζωής μου», είπε. «Είναι υπέροχο να βλέπω ότι ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεσαι [στη ζωή], για τα παιδιά μου και τα νέα μοντέλα που έρχονται, είναι αναζωογονητικό», πρόσθεσε εκείνη την εποχή.

Φέτος, το runway show επιστρέφει. Το Fashion Show της Victoria's Secret θα προβληθεί την Τρίτη. 15 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. ET στο Prime Video ή στο Victoria's Secret στο YouTube, στο TikTok ή στο Instagram.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή