Ο Ντόναλντ Τραμπ στον ρυθμό του YMCA - Η προεκλογική ομιλία στη Φιλαδέλφεια

Μουσικό και χορευτικό τέλος είχε η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φιλαδέλφεια
AP
1'

Σε συναυλία μετατράπηκε η ομιλία του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στη Φιλαδέλφεια.

Αρχικά η εκδήλωση επισκιάστηκε από τις λιποθυμίες δύο παρευρισκόμενων, με τους γιατρούς να αναλαμβάνουν δράση και αντίστοιχα τον Ντόναλντ Τραμπ να διακόπτει την ομιλία του, αναρωτώμενος για τον κλιματισμό της αίθουσας του δημαρχείου. Μόλις ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων πληροφορήθηκε πως οι δύο άνδρες δεν διέτρεχαν κάποιον κίνδυνο συνέχισε την ομιλία του αναφερόμενος σε θέματα όπως ο πληθωρισμός, η εξωτερική πολιτική και το μεταναστευτικό. Ωστόσο στο τέλος, τον λόγο είχε… η μουσική!

«Αυτοί οι δύο που λιποθύμησαν είναι πατριώτες και τους αγαπάμε. Και εξαιτίας τους καταλήξαμε με καλή μουσική, σωστά;» σχολίασε ο Τραμπ λίγο πριν αναχωρήσει από τη συγκέντρωση.

Οι μουσικές επιλογές στη συγκέντρωση του Τραμπ ξεκίνησαν από το Ave Maria με τον Λουτσιάνο Παβαρότι μέχρι το It's A Man's World του Τζέιμς Μπράουν, το November Rain των Guns N' Roses και το Memory από το μιούζικαλ Cats του Άντριου Λόιντ Βέμπερ.

Πολλοί από τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ κατευθύνθηκαν προς την έξοδο, ωστόσο δεν ήταν λίγοι όσοι παρέμειναν στις θέσεις τους και συνέχιζαν να χορεύουν. Η στιγμή μάλιστα καταγράφηκε από κάμερες και στιγμιότυπα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς υποστηρικτές να σχολιάζουν με θερμά λόγια τη στάση του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

*Με πληροφορίες από Associated Press