Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα της Victoria's Secret

Ποιά είναι η Ελληνίδα καλλονή που θα γίνει το πρώτο «αγγελάκι» της Victoria's Secret 
Instagram
3'

Το νέο «καυτό αγγελάκι» της Victoria’s Secret είναι Ελληνίδα και ακούει στό όνομα Ανθή Φακιδάρη.

Έχοντας ήδη περπατήσει στις πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών, το εντυπωσιακό μοντέλο είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, καθώς σήμερα, Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024, θα ντυθεί «άγγελος της Vistoria's Secret» στο Victoria’s Secret Fashion Show 2024.

Το σόου είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της μόδας, με την Ανθή να στέκεται δίπλα σε κορυφαία ονόματα του χώρου.

Η φετινή επανεκκίνηση του Victoria’s Secret Fashion Show για το 2024 επιφυλάσσει ιδιαίτερες στιγμές, με τη θρυλική Cher να είναι η special guest και να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν επίσης η ανερχόμενη τραγουδίστρια Tyla και η Lisa από τις Blackpink, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη και ρυθμό.

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη;

Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη, που βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ μόλις τρία χρόνια, έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα. Με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και τις ιδανικές της αναλογίες, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα νέα πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας. Η πορεία της Ανθής περιέχει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου, ενώ η συμμετοχή της στο Victoria’s Secret Fashion Show είναι μια απόδειξη της ταχύτατης εξέλιξής της.

Με κάθε της εμφάνιση, η Ανθή Φακιδάρη αναδεικνύει τη χάρη και την αυτοπεποίθηση που απαιτεί ο απαιτητικός κόσμος της μόδας. Το γεγονός ότι επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα τόσο μεγάλο σόου, όπως αυτό της Victoria’s Secret, επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία της στην καριέρα της και την προσήλωσή της στο να διαπρέψει ως μοντέλο. Η εμφάνισή της στο διάσημο catwalk αναμένεται να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στη σκηνή της μόδας, κάνοντάς την ακόμα πιο γνωστή στο διεθνές κοινό.

Με τη συμμετοχή σε αυτό το εμβληματικό γεγονός, η Ανθή Φακιδάρη έχει ήδη κατακτήσει ένα σημαντικό ορόσημο… Δείχνοντας πως η πορεία της στο μόντελινγκ είναι μόλις στην αρχή. Το μέλλον της προμηνύεται λαμπρό… Καθώς συνεχίζει να χτίζει το όνομά της στον διεθνή χώρο της μόδας με θάρρος, ταλέντο και αφοσίωση.

Μεγάλωσε στο Περιστέρι, με ρίζες από την Κρήτη και τα Τρίκαλα, κληρονομιά από τους γονείς της. Οι επαγγελματικές της δραστηριότητες την οδηγούν συχνά μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνου, και πιο πρόσφατα στη… Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε επίσης στο catwalk του Ralph Lauren.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε όταν βρέθηκε στον Alpha, όπου ο πατέρας της δουλεύει ως καμεραμάν. Εκεί δέχτηκε την πρώτη πρόταση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και έτσι άνοιξε για εκείνη έναν νέο και συναρπαστικό κόσμο.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως οι Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy. Στο επερχόμενο Victoria’s Secret Fashion Show 2024, θα εμφανιστεί πλάι σε διάφορα μοντέλα όπως οι… Anok Yai, Ashley Graham, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Devyn Garcia, Gigi Hadid, Grace Elizabeth, He Cong… Imaan Hammam, Irina Shaabeliy Fontana, Jasmine Tookes, Joan Smalls, Josephine Skriver, Layla Etengan, Mathilda Gvarliani, Mayowa Nicholas, Neelam Gill… Paloma Elsesser, Paula Soares, Rania Benchegra, Taylor Hill, Tyra Banks, Valentina Sampaio και επίσης Vivienne Rohner.

Το πολυαναμενόμενο Victoria’s Secret Fashion Show 2024 θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες με ζωντανή μετάδοση.

Σχετικές ειδήσεις