Σάρα Σαρίφ: Η «τελευταία κραυγή» της 10χρονης - «Σπασμένη κούκλα» το κορμάκι της

Απάνθρωπο, που ξεπερνά κάθε ανθρώπινη φαντασία τα όσα φριχτά βίωνε το 10χρονο κορίτσι από την οικογένειά της, πριν ξεψυχήσει - Πατέρας, μητριά και θείος αρνούνται τα πάντα

Σάρα Σαρίφ: Η «τελευταία κραυγή» της 10χρονης  - «Σπασμένη κούκλα» το κορμάκι της
mirror
4'

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους τα όσα ακούγονται στη δικαστική αίθουσα για τα φριχτά βασανιστήρια που βίωνε η 10χρονη Σάρα Σαρίφ από την ίδια την οικογένειά της, τον πατέρα της, τον θείο της και τη μητριά της.

Ο πατέρας της 10χρονης Ουρφάν Σαρίφ κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη του πριν καταφύγει στο Πακιστάν τον περασμένο Αύγουστο, αφού υπέβαλε την κόρη του σε βάναυση βία για εβδομάδες.

1728985787652-976114277-sara-sarif.jpg

Οι κραυγές της ακούγονταν στη γειτονιά

Μήνες πριν από τη δολοφονία, οι γείτονες παρατήρησαν ότι η Σάρα είχε αρχίσει να φοράει χιτζάμπ τον Ιανουάριο του 2023, κάτι που ο εισαγγελέας, είπε ότι ήταν μια προσπάθεια να κρύψει τα φρικτά τραύματα που δεχόταν στο σπίτι.

Γείτονες κατέθεσαν ότι άκουγαν ήχους κραυγών και κλάματος από το σπίτι της Σάρα, ωστόσο κανείς τους δεν το ανέφερε στην αστυνομία.

Το προσωπικό του δημοτικού σχολείου παρατήρησε μώλωπες κάτω από τα μάτια της και στο πηγούνι της τον Μάρτιο του 2023, αλλά το θύμα είπε «πολλές αντικρουόμενες ιστορίες για το πώς έπαθε τους μώλωπες» και οι δάσκαλοι παρατήρησαν ότι συχνά τραβούσε το χιτζάμπ της για να κρύψει το πρόσωπό της.

Το πτώμα της Σάρα βρέθηκε σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο του σπιτιού της, στις 10 Αυγούστου πέρυσι, αφού ο πατέρας της κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε ότι τη σκότωσε.

Η αστυνομία βρήκε ένα αιματοβαμμένο ρόπαλο κρίκετ ακουμπισμένο σε ένα τούβλο έξω από το σπίτι, ενώ στο εσωτερικό βρέθηκε ένας πλάστης, ο οποίος είχε και το DNA της Σάρα. Στο σπιτάκι του κήπου βρέθηκε μία ζώνη επίσης με γενετικό υλικό της 10χρονης, όπως και του πατέρα της και του θείου της Φεισάλ Μαλίκ. Οι μώλωπες στο κορμάκι της φαίνεται να έρχονται από έναν μεταλλικό στύλο με πλαστική επίστρωση που βρέθηκε στο σπίτι.

Της φορούσαν πλαστικές σακούλες στο κεφάλι

Και το δράμα της μικρής δεν σταματά εκεί. Ακόμα πιο σοκαριστικό, είναι ότι αστυνομικοί βρήκαν επίσης κομμάτια πλαστικής σακούλας δεμένα με ταινία, κάτι που περιεγράφηκε «σπιτικές κουκούλες».

Οι κουκούλες ήταν βαμμένες με το αίμα και το σάλιο της Σάρα και φέρεται να περιείχαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του Σαρίφ.

Η αστυνομία δοκίμασε μια σειρά από είδη οικιακής χρήσης καθώς άρχισαν να «βλέπουν παντού όπλα» όταν έμαθαν τι είχε συμβεί στη Σάρα.

Η 30χρονη θετή μητέρα της Σάρα, Μπεϊνάσα Μπατούλ, αγόρασε 12 ρολά με ταινία δέματος τον Ιούλιο του 2023, μόλις εννέα ημέρες αφότου αγόρασε έξι ρολά από την Amazon.

Στους κάδους πετάχτηκαν πετσέτες και τα κολάν της Σάρα, τα οποία ήταν μούσκεμα με ούρα, καθώς και μια λερωμένη πάνα που είχε αναγκαστεί να φορέσει.

Οι κάτοικοι της περιοχής παρατήρησαν ότι η Σάρα φαινόταν να έχει πολλές ευθύνες εντός του νοικοκυριού, συμπεριλαμβανομένου του να βγάζει τους κάδους κάθε εβδομάδα και να κρεμάει τα ρούχα.

Σαν «σπασμένη» κούκλα το κορμάκι της

Η Σάρα πέθανε στις 8 Αυγούστου πέρυσι. Ολόκληρο το σώμα της ήταν καλυμμένο με μώλωπες, σημάδια από δαγκώματα, τραύματα από τρυπήματα και εκδορές.

Την είχαν δέσει, πιθανώς σε μια καυτή σωλήνα, την είχαν ζεματίσει με καυτό νερό και είχε σημάδια εγκαυμάτων στον γλουτό της από ένα σίδερο.

Μια μεταθανάτια εξέταση αποκάλυψε ότι είχε «χτυπηθεί» με αντικείμενα, στραγγαλίστηκε και έφερε μια σειρά τραυματισμών στο κεφάλι.

Επιπλέον, είχε 11 κατάγματα σπονδυλικής στήλης, σπασμένα πλευρά, και κατάγματα στα χέρια και στα δάχτυλα.

Μετά τον θάνατό της στις 8 Αυγούστου πέρυσι, ο Σαρίφ και η οικογένειά του ξόδεψαν 5.180 λίρες σε πτήσεις προς το Πακιστάν που αναχωρούσαν την επόμενη μέρα, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Στη συνέχεια, ο Σαρίφ χτύπησε το 999 μια ώρα αφότου προσγειώθηκαν στο Πακιστάν στις 10 Αυγούστου, λέγοντας φέρεται στην αστυνομία: «Σκότωσα την κόρη μου».

Μετά από ένα μήνα φυγής, η οικογένεια επέστρεψε στο Γκάτγουικ όπου η αστυνομία συνέλαβε τον Σαρίφ, τη σύζυγό του και τον μικρότερο αδερφό του Φαϊσάλ Μαλίκ, 29 ετών, που ζούσαν όλοι στο σπίτι τη στιγμή της δολοφονίας.

Ο Σαρίφ, ο Μπατούλ και ο Μαλίκ αρνούνται όλοι τον φόνο και ότι προκάλεσαν ή επέτρεψαν το θάνατο ενός παιδιού.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή