ΗΠΑ: Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της μπροστά σε όλη την τάξη - Η ποινή που της επιβλήθηκε

O πατέρας γνώριζε για την δράση της καθηγήτριας αλλά παρέμενε άπραγος 

ΗΠΑ: Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της μπροστά σε όλη την τάξη - Η ποινή που της επιβλήθηκε
Independent
2'

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε τόπο σε σχολείο της Αμερικής, όταν καθηγήτρια συνευρέθηκε ερωτικά με μαθητή της μπροστά στα μάτια πολλών μαθητών της.

Η 26χρονη καθηγήτρια από το Μιζούρι της ΗΠΑ παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με έναν 16χρονο μαθητή της και μάλιστα μπροστά σε όλη την τάξη, ωστόσο όπως φαίνεται θα την γλιτώσει πολύ φθηνά. Μοναδική προϋπόθεση είναι να δεχθεί να παρακολουθήσει πρόγραμμα σεξουαλικής απεξάρτησης.

Η καθηγήτρια η οποία είναι μάλιστα διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, αλλά η ποινή της θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, αν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης για σεξουαλικούς παραβάτες.

Ο δικαστής ανέφερε πως θα εξετάσει την πορεία της απεξάρτησής της σε 3 μήνες και θα απαλλαγεί από την ποινή αν έχει σημειώσει πρόοδο.

Η καθηγήτρια συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ένας μαθητής «κάρφωσε» την παράνομη σχέση που διατηρούσε η καθηγήτρια με έναν συμμαθητή του, σε έναν υπάλληλο του σχολείου.

Τον Δεκέμβριο του 2023, η 26χρονη είχε αρνηθεί αρχικά την παράνομη σχέση όταν ανακρίθηκε και στη συνέχεια πήγε στο Τέξας για διακοπές. Η καθηγήτρια συνελήφθη τον Ιανουάριο στο Τέξας και κατηγορήθηκε ότι έθεσε σε κίνδυνο την ευημερία παιδιού, για βιασμό δεύτερου βαθμού, για σεξουαλική επαφή με μαθητή και παιδική παρενόχληση τέταρτου βαθμού.

Στη φυλακή και ο πατέρας

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές και στον πατέρα του μαθητή, επειδή έθεσε σε κίνδυνο την ευημερία του παιδιού, ειδικά αφού μάρτυρας ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας γνώριζε για την δράση της μητέρας αλλά δεν έκανε τίποτα.

Τα δικαστικά έγγραψα αποκάλυψαν επίσης πως ο πατέρας γνώριζε τι συνέβαινε. Ο πατέρας «ήξερε τη σχέση του ανήλικου παιδιού του και της 26χρονης δασκάλας και αντί να αναφέρει τις πληροφορίες, συνέχισε να τους καλύπτει και επέτρεψε να συνεχιστεί η σχέση. Ακόμη επέτρεψε στη Hailey να έρθει στο σπίτι του και να δει το θύμα ενώ ο ίδιος ήταν παρών», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

*Mε πληροφορίες από Independent

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή