Απίστευτη ομολογία από Αμερικανό αξιωματούχο: «Ναι έχουν έρθει εξωγήινοι, εξαπέλυσαν σκάφη παντού»

Φουντώνει η συζήτηση αναφορικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής
2'

«Μητρικά πλοία» UFO έχουν εντοπιστεί να απελευθερώνουν σμήνη μικρότερων σκαφών κοντά σε στρατιωτικές βάσεις, ισχυρίστηκε ανώτατος αξιωματούχος ασφαλείας.

Ο Κρις Μέλον είπε ότι «πολλές εγκαταστάσεις εθνικής ασφάλειας» είχαν γίνει στόχος αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων. Δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρυφτούν και «θέλουν να τους δουν σαν να μας κοροϊδεύουν», πρόσθεσε.

Πάνω από 17 νύχτες τον Δεκέμβριο του 2023, σμήνη μικρών UFO εθεάθησαν το σούρουπο «να κινούνται με γρήγορες ταχύτητες» και να εμφανίζουν «κόκκινα, πράσινα και λευκά φώτα» που αναβόσβηναν σε υψηλά περιορισμένους εναέριους χώρους πάνω από τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Langley στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Φιλοξενεί τουλάχιστον το ήμισυ του αμερικανικού στόλου μαχητικών αεροσκαφών F-22 Raptor stealth. Λεπτομέρειες για τις προκλητικές εισβολές «drones» αποκαλύφθηκαν σε 50 σελίδες των πρόσφατα δημοσιευμένων αρχείων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, τα οποία ένας στρατηγός ονόμασε: «Στενές συναντήσεις στο Langley».

Ο Mellon, ο οποίος ήταν Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Άμυνας για τις Πληροφορίες υπό τους Προέδρους των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους, είπε ότι το επεισόδιο ήταν «μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου προτύπου που επηρεάζει πολλές εγκαταστάσεις εθνικής ασφάλειας».

«Δύο από τις αξιοσημείωτες πτυχές είναι το γεγονός ότι οι συσκευές μας που εμποδίζουν το σήμα του drone έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές και αυτά τα σκάφη δεν κάνουν καμία προσπάθεια να παραμείνουν κρυφά», είπε.

«Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τους βλέπουν σαν να μας κοροϊδεύουν. Δεν ισχυρίζομαι για την προέλευσή τους. Ίσως πολλά είναι κινεζικά drones;

«Αλλά η θρασύτητα, η εμβέλεια, η διάρκεια πτήσης, η αξιοπιστία, η αντίσταση στα αντίμετρα και η αδιαφορία για τον εντοπισμό τους προκαλούν σύγχυση.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί μητρικά σκάφη». Είπε ότι ήταν «εξαιρετικά γρήγορα μεγαλύτερα οχήματα που έχουν παρατηρηθεί να μαζεύουν ή να απελευθερώνουν ένα σμήνος μικρότερων σκαφών».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας εντόπισε εννέα drones σε «σχηματισμό διαμαντιών» να πετούν πάνω από έναν χώρο στάθμευσης και εξυπηρέτησης αεροσκαφών στο Langley. Αξιωματούχοι από το Ερευνητικό Κέντρο Langley της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας της NASA εισήχθησαν για να κυνηγήσουν και να αναγνωρίσουν τα μυστηριώδη drones χρησιμοποιώντας ένα αεροσκάφος επιτήρησης WB-57F υψηλής τεχνολογίας.

Παρόμοιες εμφανίσεις έχουν αναφερθεί στην αμυντική εργολάβο Lockheed Martin's Skunk Works στο Palmdale της Καλιφόρνια που κατασκεύασε το F-22.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διερευνά μια ξεχωριστή παρατήρηση «μητρικού πλοίου» στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, σύμφωνα με κυβερνητικά αρχεία.