Σάρα Σαρίφ: Η τελευταία κραυγή της πριν πεθάνει - «Η σιγή ήταν νεκρική»

Μαρτυρία που ανατριχιάζει για τον θάνατο της μόλις 10 ετών Σάρα

Σάρα Σαρίφ: Η τελευταία κραυγή της πριν πεθάνει - «Η σιγή ήταν νεκρική»
3'

Μια πρώην γειτόνισσα της δολοφονημένης 10χρονης Σάρα Σαρίφ είπε ότι άκουγε ένα παιδί να ουρλιάζει και μετά «νεκρική σιγή», σύμφωνα με την Mirror

Η Ρεμπέκα Σπένσερ είπε στο δικαστήριο ότι άκουσε τους θορύβους «από τη στιγμή» που η οικογένεια Σαρίφ μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στο Eden Grove στο West Byfleet της Βρετανίας περίπου το 2018 έως το 2019, είπε στους ενόρκους ο εισαγγελέας William Emlyn Jones KC.

Είπε ότι η κυρία Σπένσερ νόμιζε ότι το «χτύπημα και το κροτάλισμα» ακουγόταν σαν «κάποιος να χτυπάει και να σπρώχνει μια πόρτα» σαν να προσπαθούσε να την ανοίξει. Διαβάζοντας μια δήλωση της κας Σπένσερ, ο κ. Έμλιν Τζόουνς είπε: «Στις περιπτώσεις που άκουγα αυτούς τους ήχους κτυπήματος και κροτάλισμα, συχνά συνοδεύονταν από τους ήχους ενός παιδιού που κλαίει ή μια κραυγή, ακολουθούμενη από πλήρη σιωπή».

«Σε εκείνες τις περιπτώσεις μπορώ να περιγράψω τη σιωπή ως «θανατηφόρα ησυχία» και δεν μπορώ καν να φανταστώ τι είχε συμβεί για να κάνει το παιδί που έκλαιγε ή ούρλιαζε να σωπάσει αμέσως». Μια άλλη γειτόνισσα, η Κλόε Ρέντγουιν, η δήλωση της οποίας μεταδόθηκε επίσης μέσω του κ. Έμλιν Τζόουνς, είπε ότι άκουσε «σοκαριστικά δυνατούς» ήχους χτυπήματος που ακολουθήθηκαν από «συγκλονιστικές κραυγές» από το σπίτι της οικογένειας Σαρίφ, άκουσε το δικαστήριο.

Ο εισαγγελέας William Emlyn Jones KC είπε ότι η Chloe Redwin, η οποία μετακόμισε στη γειτονική ιδιοκτησία στο Eden Grove τον Σεπτέμβριο του 2020, είπε ότι άκουσε κραυγές που ακολουθήθηκαν από μια γυναίκα που φώναζε «σκάσε και πήγαινε στο δωμάτιό σου».

Η κυρία Redwin είπε ότι άκουγε φωνές και ουρλιαχτά «όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας», αλλά ότι παρατήρησε ότι δεν συνέβη όταν ο «πατέρας του νοικοκυριού» ήταν στο σπίτι, συνέχισε.

Είπε ότι «συχνά» χαιρετούσε τον πατέρα της Σάρα, Ουρφάν Σαρίφ, και ότι πίστευε ότι «συνειδητοποιούσε τον θόρυβο που έκανε η οικογένειά του, γιατί μερικές φορές ζητούσε συγγνώμη για αυτό». Και οι δύο πρώην γείτονες, η κυρία Redwin και η Rebecca Spencer, είπαν ότι η Sara ήταν πάντα καλοντυμένη και ότι δεν την είδαν ποτέ με σημάδια τραυματισμού, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο πατέρας της Σάρα, Ουρφάν Σαρίφ, 42 ετών, έφυγε από τη χώρα με την οικογένειά του στις 10 Αυγούστου πέρυσι, αφήνοντας πίσω το άψυχο σώμα της Σάρα. Η Σάρα είχε 10 κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και σπασίματα στη δεξιά κλείδα της, δύο πλευρά, και τις δύο ωμοπλάτες, και τα δύο χέρια και τα χέρια και τρία δάχτυλα, σύμφωνα με μια κριτική επιτροπή.

Φάνηκε επίσης να υπάρχουν πέντε σημάδια δαγκώματος στο αριστερό της χέρι, ένα στο εσωτερικό του μηρού και ένα σημάδι εγκαύματος από ένα σίδερο στους γλουτούς της. Ο Σαρίφ, η θετή μητέρα της Σάρα, η Μπεϊνάς Μπατούλ, 30 ετών, και ο θείος Φαϊζάλ Μαλίκ, 28 ετών, αρνούνται τη δολοφονία και ότι προκάλεσαν ή επέτρεψαν τον θάνατο του παιδιού μεταξύ 16 Δεκεμβρίου 2022 και 9 Αυγούστου 2023.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή