Κλιντ Ίστγουντ: Η κόρη του συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Χτύπησε τον σύντροφό της σε καβγά

Ο σύντροφος της Φρανσέσκα Ίστγουντ έκανε τη καταγγελία στο τμήμα του Beverly Hills και στη συνέχεια οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψή της
INSTAGRAM
1'

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ, Φρανσέσκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Post».

Ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Μπέβερλι Χιλς μίλησε στην «The Post» και αποκάλυψε ότι: «Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, περίπου στις 22:42, το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς απάντησε στη "Ζώνη Ασφαλείας" στο 464 North Rexford Drive (BHPD HQ) σε μια ραδιοφωνική κλήση για ένα πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας».

«Οι αξιωματικοί διεξήγαγαν έρευνα και με βάση δηλώσεις και τραυματισμούς, η Francesca Ruth Fisher Eastwood από το Λος Άντζελες συνελήφθη για κακούργημα και κρατήθηκε στη φυλακή BHPD», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Francesca είχε λεκτική διαμάχη με τον φίλο της ενώ οδηγούσε στο Μπέβερλι Χιλς. Ο καυγάς φέρεται να κλιμακώθηκε και έγινε σωματικός.

Σε εκείνο το σημείο, ο φίλος της Francesca φέρεται να κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον συμβούλεψε να οδηγήσει σε αυτό που είναι γνωστό ως «Ασφαλής Ζώνη» έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Μπέβερλι Χιλς, ώστε να μπορέσει να μιλήσει με τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

Σχετικές ειδήσεις