Καλιφόρνια: Βρετανός φωτορεπόρτερ δολοφονήθηκε ενώ έκανε πεζοπορία – Συνελήφθη ο γιος του

Ο Πολ Λόου ήταν αναγνωρισμένος φωτορεπόρτερ που κάλυπτε πολεμικές συγκρούσεις σε όλα τον κόσμο

Καλιφόρνια: Βρετανός φωτορεπόρτερ δολοφονήθηκε ενώ έκανε πεζοπορία – Συνελήφθη ο γιος του
2'

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε έναν 19χρονο στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για τον γιο του Βρετανού φωτορεπόρτερ Πολ Λόου, που τον κατηγορούν για τη δολοφονία του πατέρα του, στις 12 Οκτωβρίου, στα βουνά του Σαν Γκάμπριελ.

Ο Βρετανός φωτορεπόρτερ εντοπίστηκε σε μονομάτι πεζοπορίας με θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, σύμφωνα με τα αρχεία του ιατροδικαστικού γραφείου του Λος Άντζελες,

Ο Εμίρ Λόου κατηγορείται για δολοφονία και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο της Γουέστ Κοβίνα.

«Το γραφείο ανθρωποκτονιών παρουσίασε την υπόθεση στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες για να καταθέσει σήμερα τις σκέψεις του», δήλωσε στο PA το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Το γραφείο του εισαγγελέα κατέθεσε μία κατηγορία για φόνο στον ύποπτο Εμίρ Λόου για τη δολοφονία του πατέρα του Κρίστιαν Πολ Λόου. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες», πρόεσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:28 μ.μ. στην οδό Mount Baldy Road, κοντά στους καταρράκτες Stoddard Canyon. Σε ανακοίνωση του τμήματος του σερίφη αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για επίθεση με φονικό όπλο εντόπισαν έναν «λευκό ενήλικο άνδρα που έφερε τραύμα στο άνω μέρος του κορμού του».

«Το προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Σαν Μπερναρντίνο ανταποκρίθηκε και διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος επί τόπου. Ένας λευκός ενήλικας άνδρας εθεάθη να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια ενεπλάκη σε σύγκρουση μόνος του λίγα χιλιόμετρα μακριά. Ο άνδρας συνελήφθη εν αναμονή περαιτέρω ερευνών. Η έρευνα συνεχίζεται και δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες προς το παρόν».

https://www.instagram.com/p/C_fDuMoo0Hu/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή