Diddy: Η ανάρτησή του μέσα από τη φυλακή - «Χρόνια πολλά μωρό μου...»

Ο ράπερ Diddy ο οποίος κατηγορείται για μία σειρά εγκλημάτων και απασχολεί εδώ και μήνες την επικαιρότητα, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη του Λαβ μέσα από τη φυλακή.

Diddy: Η ανάρτησή του μέσα από τη φυλακή - «Χρόνια πολλά μωρό μου...»
AP
3'

Ο 54χρονος μουσικός Diddy ο οποίος κατηγορήθηκε για έξι ακόμη σεξουαλικές επιθέσεις σε νέες αγωγές που κατατέθηκαν αυτή την εβδομάδα, έκανε ένα διάλειμμα από τα νομικά του προβλήματα για να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του Λαβ, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Ντάνα Τραν, 30 ετών.

Ανεβάζοντας φωτογραφίες με την κόρη του καθώς και με τη μικρή μόνη της να απολαμβάνει χαρούμενη την τούρτα της, έγραψε: «Χρόνια πολλά σε σένα! Χρόνια σου πολλά! Χρόνια πολλά μωρό μου Λαβ! Χρόνια σου πολλά!! O μπαμπάς σε αγαπάει»

Ο Diddy, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Σον Λάβ Κομπς, περιμένει τη δίκη στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη με κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση, εκβιασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία. Σύμφωνα με τις οδηγίες, μπορεί να δέχεται επισκέψρεις μόλις μία ώρα την εβδομάδα, αλλά δεν είναι γνωστό αν θα δει τη Λαβ στα γενέθλιά της.

diddy.jpg

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο ράπερ εξανάγκαζε και χειραγωγούσε τα θύματά του να λαμβάνουν μέρος σε πολυήμερα σεξουαλικά όργια, τα οποία ονόμαζε «freak offs». Οι συνεργάτες του Ντίντι φέρεται να πρόσφεραν ναρκωτικά στα θύματα για να τα κρατήσουν χαλαρά και απειλούσαν οποονδήποτε αρνούνταν να συμμετάσχει, σε μηνύσει παρόμοιες με αυτές που είχε καταθέσει η πρώην φίλη του, Cassie πέρυσι.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο ράπερ «μπόρεσε να μιλήσει για λίγο με τα μέλη της οικογένειας και τα παιδιά του μέσω τηλεφώνου», σύμφωνα με το People. Το τηλεφώνημά του στο σπίτι σημειώθηκε ενώ έγινε γνωστό ότι οι δικηγόροι του δεν του ζητούν να μεταφερθεί από το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης «Hell on Earth» στο Sunset του Μπρούκλιν.

«Ανησυχεί πολύ για τα παιδιά του και την ευημερία τους», δήλωσε η πηγή. «Έχει τρία ανήλικα παιδιά, δύο από τα οποία δεν έχουν ζωντανό γονέα να τα προστατεύει, καθώς εκείνος παραμένει κρατούμενος. Τέσσερα από τα επτά παιδιά του δεν έχουν κανέναν γονέα διαθέσιμο».

d.jpg

Μια άλλη πηγή είπε ότι τα παιδιά του είναι «σε κατάσταση κρίσης και σοκ» μετά τη σύλληψη του Diddy. «Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις τα παιδιά στην κατάσταση που βρίσκονται. Αυτός είναι ο πατέρας τους. Αλλά γι' αυτούς, δεν είναι ο Diddy - είναι ο μπαμπάς. Ήταν πάντα ένας στοργικός, αφοσιωμένος πατέρας»

Έχει αποκτήσει τους Christian, Jessie και την D'Lila με το μοντέλο και ηθοποιό Kim Porter, η οποία πέθανε το 2018 σε ηλικία 47 ετών. Ο Quincy ήταν γιος της Porter με τον σύντροφό του Al B. Sure!, και ο Diddy τον υιοθέτησε. Έχει αποκτήσει επίσης τον Justin με τη στυλίστρια Misa Hylton και τον Chance με την επιχειρηματία Sarah Chapman.

Ο ίδιος ο Diddy δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες. Μετά τη σύλληψή του, ο δικαστής του αρνήθηκε την καταβολή εγγύησης, αφού χρησιμοποίησε το σπίτι του και της μητέρας του στο Μαϊάμι - αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων - ως εγγύηση. Αργότερα έχασε την έφεση για την ακύρωση της απόφασης και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να διεξαχθεί η πολύκροτη δίκη του τον Μάιο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή