Ιρίνα Σάικ: Επέστρεψε στο σόου της Victoria's Secret για πρώτη φορά μετά την εγκυμοσύνη της

Η Ιρίνα Σάικ έλαμψε στο σόου της Victoria's Secret

Ιρίνα Σάικ
Η Ιρίνα Σάικ στο σόου της Victoria's Secret
Invision
1'

Η Ιρίνα Σάικ επέστρεψε στο σόου του οίκου εσωρούχων Victoria's Secret και μάγεψε. Η 38χρονη ανέβηκε στην πασαρέλα του οίκου για πρώτη φορά μετά το 2016, όταν ήταν και έγκυος.

Η Ιρίνα Σάικ σε εκείνο το σόου της Victoria's Secret δεν είχε κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της. Περίμενε τότε την 7χρονη σήμερα κόρη της Lea De Seine, την οποία έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον Bradley Cooper.

Φέτος, η Ιρίνα Σάικ φόρεσε ένα ολόσωμο, μερικώς διαφανές κομμάτι, με αστέρια στο στήθος και τον κορμό και κάπα με κεντητά μαύρα αστέρια. Φόρεσε επίσης χοντρά σκουλαρίκια με κρίκους και μεταλλικά πέδιλα στιλέτο.

Το 2016 η Ιρίνα Σάικ φορούσε ένα δαντελωτό σετ γκρι εσωρούχων, κάτω από μια καμπαρντίνα. Έτσι έκρυβε κατά κάποιο τρόπο την κοιλιά της, καθώς και ένα άλλο κόκκινο σύνολο. Αργότερα, μια πηγή που βρισκόταν στα παρασκήνια της εκδήλωσης δήλωσε στο PEOPLE ότι οι περισσότεροι δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της Shayk.

https://www.instagram.com/p/DBKgI-COZLn/

«Κοιτάζοντας πίσω, μερικά από τα ρούχα της ήταν λιγότερο αποκαλυπτικάκαι βλέποντας τα νέα μετά το σόου, ήταν λογικό», δήλωσε τότε η πηγή. «Κανείς δεν υποψιάστηκε στα παρασκήνια, αυτό είναι σίγουρο! Ήταν τόσο όμορφη όσο ποτέ».

Οι φήμες τότε οργίαζαν για την εγκυμοσύνη της, όμως η Ιρίνα Σάικ δεν είχε πει τίποτα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή