Bella Hadid: Την «άδειασαν» υποστηρικτές της Παλαιστίνης για το σόου της Victoria's Secret

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στην επίδειξη Victoria's Secret 2024 δεν πέρασε απαρατήρητη με τους επικριτές της να την... αδειάζουν

Bella Hadid: Την «άδειασαν» υποστηρικτές της Παλαιστίνης για το σόου της Victoria's Secret

Η Bella Hadid στην πασαρέλα της Victoria's Secret

Instagram
2'

Η Μπέλα Χαντίντ, η Αμερικανίδα παλαιστινιακής και ολλανδικής καταγωγής που εκπροσωπεί το πρακτορείο IMG Models, προκάλεσε - ξανά - σφοδρές αντιδράσεις με την εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας της Victoria's Secret.

Αυτή τη φορά ήταν από υποστηρικτές της Παλαιστίνης που κατηγόρησαν την -κατά το ήμισυ- ομοεθνή τους για υποκρισία αφού το διάσημο brand εσωρούχων έχει δεσμούς με το Ισραήλ.

Μπορεί η εντυπωσιακή της εμφάνιση που σηματοδότησε και την επιστροφή της στην πασαρέλα, να αποθεώθηκε -το 28χρονο super model έκλεισε την επίδειξη μόδας με κόκκινα εσώρουχα και ένα statement παλτό το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Υόρκη- όμως οι υποστηρικτές της Παλαιστίνης την επέκριναν έντονα.

Οι δεσμοί με την Παλαιστίνη

Ο πατέρας της Μοχάμεντ Χαντίντ γεννήθηκε στην Παλαιστίνη. Τόσο η Μπέλα, όσο και η 29χρονη αδελφή της, Τζίτζι, η οποία επίσης συμμετείχε στο σόου, έχουν μιλήσει κατά της κατοχής του Ισραήλ και του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας πολλές φορές. Μάλιστα εκείνη έχει φτάσει στο σημείο να πει ότι δεν φοβάται να χάσει δουλειές στο μόντελινγκ, λόγω της στάσης της.

Αυτό ήταν που έκανε και τους θαυμαστές της να απορούν με την επιλογή της να περπατήσει στην πασαρέλα για την Victoria's Secret της οποίας ένας από τους κύριους προμηθευτές των εμπορευμάτων της είναι ο ισραηλινός γίγαντας κλωστοϋφαντουργίας Delta Galil Industries Ltd.

Η μάρκα εσωρούχων άνοιξε επίσης δύο νέα καταστήματα στο Ισραήλ πέρυσι, ενώ η χώρα βρισκόταν σε πόλεμο, ενώ ένας παλαιστινιακός όμιλος ενθαρρύνει το μποϊκοτάζ της μάρκας στο σύνολό της.

Το X μετά το σόου, γέμισε με αρνητικά σχόλια για εκείνη:

«Το ότι η Μπέλα κάνει επίδειξη μόδας της Victoria's Secret είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι είναι υπέρ του Ισραήλ».

«Δεν είναι γενικά απαίσια η Victoria's Secret; Και μια σιωνιστική εταιρεία».

https://www.instagram.com/p/DBKiGhHNNOX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μπέλα που δεν έχει διστάσει ποτέ να εκφράσει τη θέση της, έχει δηλώσει ότι έχει χάσει φίλους με για αυτό, ενώ έχει δεχτεί bullying για την καταγωγή της όταν ήταν μικρή. Ακόμη, έχει κατηγορηθεί για αντισημιτισμό, κάτι που έχει αρνηθεί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή